Zamieszczone przez padero
[Inne] styl jazdy ...
Zwiń
X
-
[Inne] styl jazdy ...
witam jezdzac w polsce , spotkac mozna ,styl jazdy , bylem w poznanskiem (okolice obrzycka)moja angielka , chcialem wlaczyc sie do ruchu i jakos :|nikt ! nie mogl badz nie chcial mnie wpuscic, o co kaman????
jechalem do wroclawia, jadac przez dolnyslask(zabkowice, dzierzoniow, bielawe, swidnice,niemcze, boleslawiec,jelenia gore, pilawe gora i dolna,walim,lagiewniki) widac zrozumienie ze , jadac kierowca to anglik siedzi po prawej stronie, i ma inne numery blach,
to mrugna , przepuszcza, pomachaja reka z usmiechem na twarzy, ludzie czy tak jest tylko , na dolnyslasku ,prawidłowa odległość ,mniejsza od większej
-
-
Zamieszczone przez outlawchcialem wlaczyc sie do ruchu i jakos :|nikt ! nie mogl badz nie chcial mnie wpuscic, o co kaman????Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
outlaw, nie ma znaczenia przez które miasto jedziesz,
Są Ludzie i LUDZISKA, jeden zwolni wpuści, kolejny przyspieszy.
:wink:
Nie bardzo rozumiem co Cię dziwi, bo z takim efektem można spotkać się wszędzie, w mniejszym lub większym stopniu.:twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
szkoda, :lol:
Ewentualnie po bardzo długiej przerwie wsiadł za kierownicę.
Bo nie bardzo dociera to do mnie, że w Anglii jest inna kultura jazdy :shock::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Piratka, mi się wydaję, że jednak jest różnica chociaż nie wiem z czego ona wynika. Na podstawie własnych doświadczeń mogę powiedzieć, że np między Gdańskiem i Gdynią jest wielka róznica pod tym względem na + dla Gdyni. I nie chodzi tu wcale o sympatię do jakiegoś miasta. Poprostu jak się dużo po mieście jeździ to się zauważa takie rzeczy.moje stare auto
jest scout
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiratkaBo nie bardzo dociera to do mnie, że w Anglii jest inna kultura jazdy :shock:
przede wszystkim to tam w ogóle JEST jakaś kultura jazdy czego u nas brakuje a druga sprawa, że wszyscy jeżdżą maksymalnie zachowawczo i przyjaźnie, przynajmniej tak było jak dane mi było tam nakręcić kilka kkm, ale trzeba zaznaczyć, że wtedy jeszcze nie byliśmy w UE :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Voit...Świetnie jeździło mi się w Danii. :roll:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
:roll:
...Ogólny klimat wzajemnego szacunku, życzliwości, poszanowania przepisów sprawiał, że jeździło mi się tam świetnie, choć ceny paliwa przyprawiały mnie o migotanie przedsionków.
Rozwalił mnie widok radiowozu z kwitem z parkomatu za szybą.
I powszechny zwyczaj zwalniania miejsca parkingowego po upływie przepisowych dwóch godzin.
Nie wiem jaki wpływ na kulturę jazdy ma ilość samochodów, skoro na włoskiej prowincji ruch jest niewielki, a kultura jest tam pojęciem zupełnie abstrakcyjnym.
To chyba siedzi w ludziach, niezależnie od ilości samochodów na ulicach.
Komentarz
-
-
Re: styl jazdy ...
Zamieszczone przez outlawwitam jezdzac w polsce , spotkac mozna ,styl jazdy , bylem w poznanskiem (okolice obrzycka)moja angielka , chcialem wlaczyc sie do ruchu i jakos :|nikt ! nie mogl badz nie chcial mnie wpuscic, o co kaman????
Komentarz
-
Komentarz