Wielkanoc kurczę... Boże Narodzenie raczej - idę zaraz szukać jakiejś uchowanej choinki, to moze Święty przyjdzie z jakimś prezentem . W ciągu 2h napadało mi ponad 5cm śniegu i jeszcze pada :shock:
Witam noszę sie z zamiarem założenia tempomatu do swojej Skody ...
Zauważyłem że jest sporo dłubania ale słyszałem także iż w niektórych skodach założenie tempomatu to tylko kwestia manetki przepięcia wtyczki i vaga...
Bardzo prosze o rozjaśnienie mi sprawy. I ewentualnie jak rospoznac czy będzie to gruba robota czy chwila strachu...
Zakładałem w kilku octaviach tempomaty i w żadnej nie było kabelków czyli wiązkę trzeba dołożyć. Roboty jest na około 2,5h.
W Krakowie mogę pomóc w montażu. Nad morzem będę za około 3 tygodnie
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Kupowałem manetkę oraz wiązkę u kolegi icegoranet, manetka- zamiennik Topran, bardzo dobrze wykonana, wiązki kolega robi sam również profi robota, co prawda ja montowałem u siebie, silnik ASV, nie wiem jak to jest w benzynie także proponuję zapytać przed zakupem.
Jedna uwaga - tempomat do AUM ma inny Part Number od tempomatu dla TDI. Sam dokładałem w salonie i było lekkie zdziwienie i konieczność domówienia właściwego.
tempomat do AUM ma inny Part Number od tempomatu dla TDI
Pamiętasz może jakie to były numery?
Ja kupiłem pierwszy z brzegu i chodzi.
Występowały dwie wersje manetek różniące się sposobem regulacji prędkości, ale że różniły się wersje benzyna tdi to nie wiedziałem.
Komentarz