Witam kolegów,
Mam uprzejme zapytanie do kolegów ze Szczecina i okolic.
Noszę się z zamiarem zagazowania auta (Skoda Octavia Tour 1.6, silnik BFQ, 72 000 przebiegu).
Polecono mi dwa zakłady:
1. Sławomir Piątek na ul. Szczawiowej 54 d w Szczecinie
2. Dretan Gabriela Pająk ul. Pocztowa 87 w Tanowie.
O tym drugim słyszałem dobre opinie i ponadto mój bratanek gazował tam auto trzy lata temu i do dziś wszystko działa niezawodnie w jego aucie.
Czy ktoś jeszcze z szanownych kolegów miał styczność z tymi zakładami i mógłby jeszcze się wypowiedzieć?
Będę wdzięczny za wszelkie opinie.
Pozdrawiam
Darek
[ Dodano: Nie 07 Kwi, 13 17:48 ]
Witam ponownie,
Czy naprawdę niema nikogo z OCP ze Szczecina kto by zakładał instalację gazową?!
Czy wszyscy jeżdżą tylko na benzynie lub ON?
Zanim zdecyduję się na montaż minie jeszcze trochę czasu ponieważ muszę dozbierać środków.
Jest więc chwila aby zasięgnąć opinii i podjąć decyzję gdzie montować (pod warunkiem, że ktoś podzieli się swoim doświadczeniem..).
Pozdrawiam
Mam uprzejme zapytanie do kolegów ze Szczecina i okolic.
Noszę się z zamiarem zagazowania auta (Skoda Octavia Tour 1.6, silnik BFQ, 72 000 przebiegu).
Polecono mi dwa zakłady:
1. Sławomir Piątek na ul. Szczawiowej 54 d w Szczecinie
2. Dretan Gabriela Pająk ul. Pocztowa 87 w Tanowie.
O tym drugim słyszałem dobre opinie i ponadto mój bratanek gazował tam auto trzy lata temu i do dziś wszystko działa niezawodnie w jego aucie.
Czy ktoś jeszcze z szanownych kolegów miał styczność z tymi zakładami i mógłby jeszcze się wypowiedzieć?
Będę wdzięczny za wszelkie opinie.
Pozdrawiam
Darek
[ Dodano: Nie 07 Kwi, 13 17:48 ]
Witam ponownie,
Czy naprawdę niema nikogo z OCP ze Szczecina kto by zakładał instalację gazową?!
Czy wszyscy jeżdżą tylko na benzynie lub ON?
Zanim zdecyduję się na montaż minie jeszcze trochę czasu ponieważ muszę dozbierać środków.
Jest więc chwila aby zasięgnąć opinii i podjąć decyzję gdzie montować (pod warunkiem, że ktoś podzieli się swoim doświadczeniem..).
Pozdrawiam
Komentarz