Centralny zamek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sk0da_Newbie
    Classic
    • 2014
    • 3

Centralny zamek

demmsi, jak ktoś zamówi to będę - nie zatowarowywuję się na wyrost bo narazie mam inne wlasne wydatki :P . Jeden taki zestaw ( czyli galka i mieszek z RS + uchwyt skorzany recznego do jumbo boxa )mam od ręki dostępny - także zapraszam - cena 270 zł + wys.
    Bądź cichy jak oaza spokoju w rozmowie z "nerwowym klientem" - to go zdezorientuje

Rejestracja Czasu Pracy i Kontrola Dostępu - jeżeli nic Ci to nie mówi zajrzyj na stronę
    www.controlsys.pl
  • Yassin
    Classic
    • 2012
    • 8

Centralny zamek

Mam taki wkurzający problem. Po wejściu do auta jeszcze nie zdążę nawet zapiąć pasów itd i blokują się wszystkie zamki. Można to jakoś wyłączyć! Zanim odpalę silnik - blokada. Zanim zapne pasy - blokada. Czekam na kogoś wewnątrz auta (dotyczy to też sytuacji jak mam zatrzaśnięte wszystkie drzwi jak i np otwarte kierowcy) - blokada. Co można z tym zrobić?

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

A masz dzialajacy mikrostyk w drzwiach.
      Wyglada, ze otwierasz auto centrlanym z alarmem, ten nie widzi ze drzwi zostaly otwarte, wiec zamyka auto, bo mysli logicznie ze przez przypadek auto sie otwarlo.

Pytanie ile zajmuje Ci zajecie miejsca za kierownica i odpalenie od nacisniecia pilota, bo znam takich co to ze 2 minuty sie sadowia zanim odpala :diabelski_usmiech
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Yassin
        Classic
        • 2012
        • 8

Co do czasu to może ok 30 sek i blokada.
        Możesz mieć rację. Otwieram auto pilotem. Może to być coś z zamkiem w drzwiach bo nie działa mi też sygnał o pozostawieniu włączonych świateł i w serwisie powiedzieli że to prawdopodobnie zamek w drzwiach ale za wymianę krzyknęli coś ponad 500 stówek ! :evil:

Komentarz

Pracuję...