Ja serdecznie pozdrawiam tych co zalozyli juz letnie i od kilku dni tarasuja wszelkie mozliwe wzniesienia itd :twisted:
to i ja ciebie pozdrawiam. na letnich we wtorek mialem srednia 88albo 90 z 300km trasy .
jedynie ci w zimowkach chlapali strasznie na szybe jak bylo mokro. :lol:
ale zgadzam sie ze na letnie jeszcze nie czas w niktorych momentach
Witam! Czy ktoś z szanownych formuowiczów miał okazję sprawdzić w praktyce jak się sprawdza zestaw napraczy do koła, czy można go sobie wsadzić w d.... w razie przebicia.
Bo pewnie skodziarze z inst. LPG stają przed dylematem, kupić pełnowymiarowy zapas, doajzdówke czy jeździć z zestawem - co doradzacie?
I jeszcze pytanie czy taką opone po użyciu zestawu to wulkanizator może doczyścić żeby zwulkanizowac i załozżyć ponownie czy trzeba kupować nową? Pozdrawiam
Jak nie chcesz mieć pełnego koła to kup dojazdówkę, siostra miała już okazję ją testować i zdało to egzamin Ja kupując auto od razu miałem pełny zapas więc sobie jeżdżę z nim w bagażniku :P
seba.79, większość wulkanizatorów odmawia naprawy(za drogi koszt czyszczenia opony po tym fuzlu)
ja osobiście woże pełne koło bo ... ile razy uszkadzam oponę to jest do wyrzucenia więc raczej nie mogę użyć tego sprayu- ale to kwestia profilu opony i dziur :roll:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz