No to FMIC na przód, wieksze Turbo ARL, i pompa.
VAG "zestaw"
Zwiń
X
-
bezduszny
Na allegro jest też soft + kable + wtyczki do kupienia.... tylko cholera wie co to jest warte. Trzeba przyznać, że cena jest dość niska...
Z tego co zauważyłem w rozmowach, to ASO lubia klientów co mają takie oprogramowanie. Podobno nieźle zarabiają na nich jak "rozstroją" swoje samochody
Komentarz
-
Re: VAG "zestaw"
Zamieszczone przez maciek1Czesc,
Mam notebooka i zastanwiam sie co jeszcze musialbym dokupic aby skompletowac zestaw do monitorowania parametrow auta. Ile by kosztowaly te dodatkowe elementy i soft ?
Pozdrawiam,
Maciek
do monitorowania silnika i odczytu błedów w O1 spoko starcza.
pozatym to było szukaj na forum....Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMasmo, Masz to zapuszczone do lapsa z comem, czy przez jakas przejsciowke do USB. Ja sobie kupilem jakas i VAG-COM mowi ze widzi port, ale nie widzi interfejsu. :|Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
No moja akurat wskakuje na com 4, bo oprocz tego to laps pokazuje chyba z 10 innych comow z BT :twisted: I tak ustawiam com1 na mojej przejsciowce w menadżerze wlaczam program ustawiam com 1 wchodze w zaklade silnik i wyskakuje blad, ze nie mozna sie polaczyc :roll: A kabel jak innym lapsem laczylem sie po comie dzialal.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek1Piszecie o sprzecie, a jak wyglada sytuacja z softem ?
Dostaje sie razem czy trzeba doplacac ?
Pozdrawiam,
Maciek
a isnieją także takie praktyczne zwięrzęta jak muły i osły :wink:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz