Stąd też te czarne blachy jeszcze nie przerejestrowałem autka, czekam aż podział spadku sąd zatwierdzi. Biurokracja..
[O2] Maxi-Dot w 3 pytaniach
Zwiń
X
-
[O2] Maxi-Dot w 3 pytaniach
Pacjent: O2 MY'08 Mint
1. Manetki
Na coś trzeba zwrócić szczególną uwagę dobierając manetki wycieraczek (z obsługą komputera) i tempomatu? Celuje w 1K0953513G + 1K0953519J
2. Sterownik pod kierownice
U mnie jest sterownik z numerem 1K0953549BM (Lowline) czyli powinienem
wymienić na taki z końcówką np. -AP czy -BP, -BQ, -BR (patrze na software level)
3. Licznik
1Z0920842D... A sorki tu nie mam pytań :diabelski_usmiech
Czy o czymś zapomniałem? :szeroki_usmiech
-
-
Witam,
Na pierwsze pytanie nie odpowiem bo zwyczajnie nie mam pojęcia, natomiast jeśli chodzi o drugie pytanie to chciałbym tylko ostrzec Cię w kwesti dotyczącej tych modułów, jako że ostatnio sam to przerabiałem przy okazji montażu kiery multifunkcyjnej. Wg ross - tech - a zamiennkiem bezpośrednim Twojego sterownika BM w wersji midline jest BF oraz w wersji highline jest BG i proponowałbym Tobie szukać właśnie tych sterowników. Ja przerobiłem dokładnie 3 sztuki nim trafiłem na właściwy. Nie wspominam tutaj, że kosztowało mnie to sporo PLN-ów i tak np. BS wg ross tech-a higline z czujnikiem kąta skrętu faktycznie owego czujnika nie ma. Przy BG teoretycznie wszystko powinno działać, niestety auto trąbiło bezustannie, dopiero BK zadziałał w 100 %. Wiem, że zaraz zapewne zostanę zlinczowany przez znawców tematu posiadających niewątpiliwe duuuuuuużo większą wiedzę w tym temacie niż ja, (że powinienem od razu kupić BK jako że jest to zamiennik mojego bezpośredni wg ross - tech) ale postanowiłem się podzielić tutaj moimi spostrzeżeniami, żeby ktoś inny nie wywalał kasy w błoto. Przepraszam z góry za OT, ponieważ temat nie dotyczy stricte sterowników. Pozdrawiam.
PS Gdybyś potrzebował sterownika BG jako, że jest to zamiennik Twojego, tyle, że w wersji highline to odezwij się do kolegi Enriquez, wydaje mi się, że będzie w stanie Ci pomóc
[ Dodano: Czw 12 Lip, 12 23:37 ]
Aha, i jeszcze jedno, u mnie BN miał SW 0100 a zakupiony BK 0101 i wszystko ładnie zaczęło śmigać Pozdrawiam.
Komentarz
-
Komentarz