brak prawego postojowego w skodzie octavii 1.6 98r.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pisula
    Classic
    • 2007
    • 6

Zamieszczone przez Piotr_T
    ....ale ciekawie mnie na ile macie nadmuchane u siebie ?
    2,1 na codzień i jakieś 2,3 na długa trasę.
    SUPERB 2002
  • roki83
    Classic
    • 2006
    • 5

Mam pytanie....wie może ktos który bezpiecznik wymienić jak nie działa prawa strona świateł postojowych?? Wg instrukcji obsługi powinien to byż bezpiecznik nr. 19 ale go wymieniłem i nadal nie działa....może mam coś z bezpiecznikami pokręcone....jak ktoś wie to może podpowie co nieco???z góry dzieki

Komentarz

• Paweł T
      Elegance
      • 2006
      • 784

nie możesz sprawdzić wszystkich po kolei
      TDI ASV 140KM 300Nm

Komentarz

• roki83
        Classic
        • 2006
        • 5

no widzisz okazało sie że to chyba nie wina bezpieczników bo teraz jak z roboty wracałem to nie działa mi dodatkowo podświetlenie deski rozdzialczej i podświtlenie tablicy rejestracyjnej.....no i teraz nie wiem co sie dzieje....cos mi elektryka siada czy co???może to wina tego całego komputera......bo tak nagle nie może przestać działac tyle rzeczy naraz.....wiec masz może jakiś inny pomysł niż sprawdzenie bezpieczników (zrobiłem to już ze dwa razy...)....

Komentarz

• luky8
          Rider
          S_OCP Member
          • 2004
          • 623

czasem bezpiecznik wygląda na cały a jest uszkodzony i nie ma styku, jak tego nie robiłeś do tej pory to spróbuj wymienić jeszcze ten bezpiecznik od światła.
          Zapraszam na www.rebel-tuning.com

Komentarz

• roki83
            Classic
            • 2006
            • 5

a no tak sie składa że wymieniałem i jeden i drugi (ten od deski rozdzielczej ) i nic....:/prawego nadal nie ma a deska raz zsie świeci przy uruchomieniu samochodu a innym razem nie.....może problem tkwi we wtyczce włączania świateł???

Komentarz

Pracuję...