Hmm... W sumie to jest w tym jakis sens... 8)
Face lifting Octavii 2.
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
Kaszana
Face lifting Octavii 2.
Na www.followme.pl są zamieszczone wstępne projekty jakby miała wyglądać Octavia
po liftingu ( planują go zrobić na początku 2008 ).
Moim zdaniem ( zakładając,że rzeczywiście tak by wyglądała ) byłoby to nie polepszenie,
a pogorszenie wyglądu.
-
Wg. mnie to tylko ta gruba listwa chromowana ala Roomster nie pasuje.
Lampy super (faktycznie jak passek), a chromowana listwa na tylnej klapie aż się prosi do dokładkę do mojej Czesi.
Zderzaki dzięki uzunięciu listwy czarnej nabrały masywności (jak RS-owe ale halogeny ładniejsze) i wyglądają jak lekko wygładzony fabryczny body kit O2.
Generalnie wrażenie bardzo dobre.O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
-
Tak ostatnio jest, że wprowadzenie nowego modelu samochodu pociąga za sobą póżniejszą modernizację pod tą samą "kreskę" nieco wcześniejsze modele. Roomster z pewnością nadaję ten styl. Co do liftingu to myślę , że octavia będzie łądniejsza. Kaszana, przyzwyczaiłeś się po prostu do wygłądu OII, która jest jeszcze swieżym modelem i nie zdażyłeś się nią nacieszyć. Może to również wynikać z kwestii gustu, ale tu nie ośmielił bym się nic nikomu narzucać.
Z drugiej strony ciekaw jestem, czy za kilka lat będziemy mieli octavię III, czy zmieni ona swoją nazwę wraz z gruntowną modernizają.O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJa bym tam nie czekal na taki szybki lifting OII, w kolejsce jest przeciez SuperB ktorego wcale nie poprawiono az tak do przodu i na wyrost oraz Fabia IIsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
dla mnie osobiście to wygłada super ten samochodzik - tylko ten grill trzeba zmienić bo jest tragiczny.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
skoda spoko tylko ten gril mi cos sie niewidzi ale Audi RS6 to normalnie bomba ,od dzis gream w totka i jak wygram 6 baniek to kupuje audika-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76a ten nowy ponad 500 koni matko :shock:-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz