200 zł to dobra cena za czyste koło. ja 2 lata temu dałem 150 zł za takie do lekkiego przetarcia papierem. do tego jeszcze Sachs G60 i jazda :!:
Asystent zmiany biegów...
Zwiń
X
-
Asystent zmiany biegów...
Cześć. Nurtuje mnie asystent zmiany biegów, jadę 40 km/h bieg 3, poniżej 2000 rpm a on każe mi wbijać 5 :shock: raz wbiłem i grubo poniżej 1500 rpm. Ten asystent chce, żeby mi pękł wał korbowy ? Jeżdżę oczywiście po swojemu i nie dopuszczam, żeby mi obroty na poszczególnych biegach spadły poniżej 1800 rpm, co myślicie ?
-
-
nie wiem co chcecie od biednego asystenta zmiany biegow... jak kupilem druga O2 (no bo w tej pierwszej z 2004 r. tego ustrojstwa nie bylo) to sie okazalo... ze asystent nieczesto mi cos sugeruje... bo jezdze tak jak on chce sam z siebie ;-)))))
ps. watpie zeby jazda wg porad tego programiku co nam VAG w autach zafundowal powodowala niebezpieczenstwo dla silnika szczerze mowiac...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108nie wiem co chcecie od biednego asystenta zmiany biegow... jak kupilem druga O2 (no bo w tej pierwszej z 2004 r. tego ustrojstwa nie bylo) to sie okazalo... ze asystent nieczesto mi cos sugeruje... bo jezdze tak jak on chce sam z siebie ;-)))))
Komentarz
-
Komentarz