Intersowałby mnie przepływomirz do AHF - Octavia 1999 r.
[O2] Demontaż daszków przeciwsłonecznych. osłony przeciwsłon
Zwiń
X
-
[O2] Demontaż daszków przeciwsłonecznych. osłony przeciwsłon
Mam pilna sprawe. Podsufitka wyprana, stara prawie zdemontowana. Zatrzymalem sie na ostanim etapie jakim sa daszki preciwsloneczne. Odkrecilem po jednej srubie, ktore sa widoczne pod maskownica. Daszki jednak nie chca wyjsc. Dodatkowo nie mam zupelnie planu jak zdemontowac te haczyki do ktorych przytwierdza sie daszki.
Tak profilakntycznie dodam, ze 20 min spedzilem na przeszukiwanie szukiwanei forum i o dziwo nie moge znalesc tych informacjiZostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
-
-
Na rogach mocowania w pobliżu otworu śrubki są dwa male zaczepy /jakby haczyki/, u mnie jakoś to łatwo wyszło przu użyciu malego śrubokreta i wyjąłem daszek, ale widziałem też z połamanymi haczykami , wiec wiedziałem gdzie są. Jakbyś złamał 1 będzie się też tzrymać na śrubce :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Dzięki za schemat,przyda mi się ponieważ kumpel też chciał demontować. Raz jeszcze dzięki za wstawkę.www.bro-car.pl - Części samochodowe.
Komentarz
-
Komentarz