S-plus Slupsk ul Przemyslowa 98 OSTRZEGAM KATASTROFA!!!!!!!
Jak w temacie.Mialem na drzwiach ryse o dlugosci 35 cm.udalem sie do s-plus w slupsku na naprawe jej.Oto foto po naprawie.Omijajcie to miejsce szerokim lukiem..........
[ Dodano: Pon 30 Lip, 12 19:49 ]
zpomnialem dodac ze maja tam tez myjnie i detaling.jak to zobaczylem to rece mi opadly.najzwyklejsza gabka za 1zl i nie moczona w wiadrze tylko woda ze spryskiwacza!!!!!!!!!!!!!!
Korzystałem z ich usług w Warszawie na Reymonta i też do dupy... Naprawiałem co prawda przednią szybę, ale naprawę spartolili + uszkodzili szybę w innym miejscu.
Polecam ubezpieczenie prawne DAS. Na samo auto rocznie kosztuje jakies 300PLN. Po takiej robocie jeden telefon do prawników DASu i warsztacik oddaje kasiorę bez zająknięcia
Polecam ubezpieczenie prawne DAS. Na samo auto rocznie kosztuje jakies 300PLN. Po takiej robocie jeden telefon do prawników DASu i warsztacik oddaje kasiorę bez zająknięcia
Korzystałeś już z ich pomocy przy takich stosunkowo małych kwotach??? Mój znajomy już podziękował im za współpracę.
Korzystałeś już z ich pomocy przy takich stosunkowo małych kwotach??? Mój znajomy już podziękował im za współpracę.
Nie miałem okazji ale mój tato sobie ich bardzo chwali. Wydatek 20pln na miesiac to nie jest dużo a zawsze daje jakieś szanse wywalczenia swoich praw. Ja wziąłem to głównie ze względu na wyjazdy za granicę oraz ochronę prawną w pracy, a pracę mam bardzo odpowiedzialną.
Zazwyczaj nie trzeba nawet dzwonić, wystarczy zapytać partacza czy oddaje kasę czy mam dzwonić
mialo to kosztowac 450 oczywiscie jak by bylo dobrze zrobione ale zrobili zle i nie dostali ode mnie nic
Lakierowanie drzwi z rozebraniem to wg.Audatexu koszt okolo 1000pln w zaleznosci
od stawki rgb.
Za 450pln probowali moze zrobic naprawe miejscowa smart,bez rozbierania i cos nie
wyszlo
Zawsze mozna reklamowac usluge i poprawic...to tez sa tylko ludzie. :szeroki_usmiech
Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
gebek, łooo matko...klocek malowanie drzwi? masakra :evil:
myslałem, że biorą jak za element , czyli właśnie 300-400,ale byłem w błędzie widocznie.
ehh..zamiast klocka wydawać kupiłbym to i se poskładał do kupy
oni nie chca pieniedzy,teraz to ja je chce od nich.kiepsko ze nie ma mnie w polsce bo inaczej bym to zrobil.powolalbym rzeczoznawce i pociagnal bym to dalej,a tak na odlegosc to jest ciezko.napisalem do glownego dyrektora s-plus i odpisal ze to sprawdzili zobaczymy.powiem szczrze ze jesli ja bym robil cos takiego moim klientom to dlugo bym nie popracowal.bylo by mi wstyd cos takiego wogole oddac i powiedziec ze jest zrobione.mam nadzieje ze zabiora im licencje s-plus
Kiedyś byłem we wrocławskim S-Plus zapytać się ile wezmą za polakierowanie wytartej skóry na kierownicy i renowację skóry boczków foteli przednich (kto ma skórę ten wie jak to wygląda po paru latach). Krzyknęli coś koło 1000 zł za malowanie trzech elementów :shock: Zapytałem się czy szwy uda się ochronić przed polakierowaniem. Powiedzieli, że się nie da i będą pomalowane. Podziękowałem.
Rok później znalazłem w necie tapicera specjalizującego się w skórach samochodowych i meblowych. Podjechałem, pooglądał, wycenił robotę na... 150 zł Przy okazji zrobił jeszcze porysowany zamkiem boczek tylnej kanapy. W sumie wziął 200 zł. Szwy nie pomalowane, dodatkowo usunęli zmechacenia. Lakier dobrany perfekt. W gratisie zmatowili wyślizganą skórę na pozostałych elementach tak aby się te malowane nie odcinały. Siedzenia i kierownica wyglądają jak nowe.....Jestem mega zadowolony. Jak to dobrze, że nie oddałem w ręce S-Plus...
Octavia II RS TDI 200/441 "Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech
Komentarz