S-plus Slupsk ul Przemyslowa 98 OSTRZEGAM KATASTROFA!!!!!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wokan
    Ambiente
    • 2007
    • 210

Ja się nie reklamuję... Wyrażam tylko swoją opinię... Chyba o to chodzi na forach :szeroki_usmiech
    RYŚ Centrum skóry
    Octavia II RS TDI 200/441
    "Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech

Komentarz

• pandzik
      RS
      • 2011
      • 2254
      • Seat

Zamieszczone przez wokan
      gebek, łooo matko...klocek malowanie drzwi? masakra :evil:
      myslałem, że biorą jak za element , czyli właśnie 300-400,ale byłem w błędzie widocznie.
      ehh..zamiast klocka wydawać kupiłbym to i se poskładał do kupy

to tak trochę żartobliwie.
      (..)
      W Emidzie za lakierowanie drzwi (mala ryska) zaśpiewali 600netto, tylko dlatego tak tanio, bo nie mam listew. :P

Co do drwi z A., co to @Baca sie wyprzedaje (Gliwice)? :szeroki_usmiech

Komentarz

• piotrcar
        Rider
        • 2010
        • 641

narazie dalej czekam na odpowiedz od glownego dyrektora,chyba mu sie nie spieszy,jak do poniedzialku sie nie odezwie to tez dostanie zjebke.tak sie zastanawiam bo niedawno w tvn turbo byl program o s-plus jakie to dobre itd , moze by chcieli zobaczyc naprawde jak to jest.
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

Komentarz

• daneczek76
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3642
          • Toyota

Profi robota nie ma co :twisted: . Już chyba napewno wolał bym kupić gdzieś drzwi w kolorze w stanie perfekcyjnym jak bym wiedział że mi tak spier.... przynajmniej nikt potem nie powie że malowane.
          [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• marcin1978
            Drive
            • 2012
            • 49

Ja byłem w s-plusie w Katowicach miałem zarysowane nadkole i drzwi wycenili podobnie jak aso, pytałem o malowanie Smart Repair ale u nich punkt to malowanie praktycznie całości więc zrezygnowałem. Popytałem kilku znajomych powiedzieli żeby spolerować i tak zrobiłem z efektu jestem zadowolony nic nie widać

Komentarz

Pracuję...