[O2] Problem z podswietleniem Zapalniczki.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cossac
    Drive
    • 2010
    • 56

Zamieszczone przez uli07
    U mnie podswietlenie wnetrza rozpala sie stopniowo/"plynnie", a nie zero-jedynkowo. Jak ledy sobie z tym radza?
    Dzisiaj sprawdziłem jak jest u mnie bo jakoś nie zwróciłem na to uwagi wcześniej i jest stopniowo zapalanie i gaszenie
  • heretyk
    Rider
    • 2009
    • 549
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Panowie romans mam.
    Wiecie moze jaki symbol ma zaroweczka w podswietleniu zapalniczki? W ASO wystepuje chyba tylko jako calosc z ramka i oprawka o numerze: 1E0 919 341 B. Kosztowac pewnie bedzie 40 dychy, a przeciez mozna wymienic sama zarowczke :| zasadniczo moze to byc W1 albo W2. Moze ktos wie?

Dodatkowo tak sprawdzajac czy zarowka jest spalona czy cos innego zalwazylem ze napiecie na niebiesk-popielatym to 8V. nie jest ono za male? Wszystkie zarowki oswietlenia wnetrza maja 12V ? Oryginalnie nie bylo podswietlenia zapalniczki i ukradlem to z przyciskow ogrzewania fotelow tyl, wiec moze cos sknocilem?

Bede wdzieczny za podpowiedz.
    Zostały mi czesci, po szkodniku:
    VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
    Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• deco26
      Drive
      • 2010
      • 61

zerknij tu:

Komentarz

• heretyk
        Rider
        • 2009
        • 549
        • Octavia III (5E3)
        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

albo jestem jakis niedorozwiniety, albo tam nie ma tych informacji. Temat przeczytalem nie jednokrotnie i wlasnie zadalem pytanie, ale nikt nie odpowiedzial, wiec zdecydowalem sie na zalozenie osobnego watku. Jedyne co znalazem to numer ramki 1J0 919 341 A, ale to mnie nie rajcuje, chyba ze cos pominalem?
        Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• bohen
          L&K
          • 2009
          • 1260
          • Audi
          • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

ETKA nie przewiduje numeru samej żarówki z Skodzie, ale już w VW tak. :diabelski_usmiech
          Jest to żarówka oznaczona w ETCE W5/1,2W 12V i ma numer N 017 751 2. Cena w ASO VW ok. 5 zł.

Komentarz

• heretyk
            Rider
            • 2009
            • 549
            • Octavia III (5E3)
            • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez bohen
            ETKA nie przewiduje numeru samej żarówki z Skodzie, ale już w VW tak. :diabelski_usmiech
            Jest to żarówka oznaczona w ETCE W5/1,2W 12V i ma numer N 017 751 2. Cena w ASO VW ok. 5 zł.

Wlasnie siedzialem w salonie, a ze zamawialem inne graty troche to trwalo. Sprawdizlem sobie na iphone czy nikt nie odpisal...a tu prosze. Idealny timeing Zaroweczk koszt 89 groszy Juz zalozona i swieci ladnie. Dzieki!

Komentarz

• bohen
              L&K
              • 2009
              • 1260
              • Audi
              • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Komentarz

Pracuję...