Witam
Podepne sie pod ten temat z małym pytaniem..
Mam ASZ, mialem w nim boxa, boxa sprzedalem i teraz kolej na chipsa.. Firma do ktorej sie chce udac to Masters bo opinie sa dobre..
Chce wiedziec tylko jedną rzecz a mianowicie czy warto robic to w obecna pogode i warunki atmosferyczne..czy nie bedzie tak ze na wiosne mogbym uzyskac lepsze parametry z mojego silnika, bo nie ma co ukrywac ze ten potencjał po chipie do wykorzystania bedzie jedynie jak bedzie cieplej
Pozdrawiam
Podepne sie pod ten temat z małym pytaniem..
Mam ASZ, mialem w nim boxa, boxa sprzedalem i teraz kolej na chipsa.. Firma do ktorej sie chce udac to Masters bo opinie sa dobre..
Chce wiedziec tylko jedną rzecz a mianowicie czy warto robic to w obecna pogode i warunki atmosferyczne..czy nie bedzie tak ze na wiosne mogbym uzyskac lepsze parametry z mojego silnika, bo nie ma co ukrywac ze ten potencjał po chipie do wykorzystania bedzie jedynie jak bedzie cieplej
Pozdrawiam
płytki czyszczącej nie polecam (więcej szkody niż pożytku) proponuję odżałować na 100g czystego spirytusu, pozostałość można skonsumować. Jako szmatkę - wielorazowa czysta husteczka do nosa (nie higieniczna) co by nie pozostawały włoski i inne pyłki, nie używać waty. Prosta czynność a efekt gwarantowany, no i napić się można bezkarnie :szeroki_usmiech
Komentarz