tomikt, Jak on wyszedł z auta i by ci kopną w np.zderzak to też byś siedział cicho? Chamstwo trzeba tępić,czasem też chamstwem.Miałem kilka takich akcji z idiotami za kółkiem, nawet raz dostałem kolegium bo mnie ch...j podał że go uderzyłem. Jestem z natury spokojny ale jak widzę jak gościu otwierając drzwi wali nimi w moje,a po zwróceniu uwagi jeszcze pyskuje i się stawia to nawet i ANIOLA poniesie.Samo życie.
Dziwny odgłos przy jeżdzie
Zwiń
X
-
Dziwny odgłos przy jeżdzie
Witam serdecznie pisze do was z ciekawostka która nie daje mi spać po nocach od paru dni mam dziwne odgłosy w samochodzie po pierwszym odpaleniu i przejechaniu około 1km wydobywa sie jakby z koła(silnik?) dzwięk fiu fiu fiu i tak jakby jakies koło zamachowe sie rozpędzało jak hamuje zwalnia dodaje gazu i znowu swiruje po zatrzymaniu samochodu wyłączeniu i ponownym odpaleniu mija , dzis jechałem i w połowie drogi sie załączyło przejachałem troche przestało byłem u wulkanizatora gdyz stwierdziłem ze moze cos z kołem zmienili koła lewo prawo sprawdzili ciśnienie jest ok bardzo prosze o pomoc pierwszy raz sie spotykam z takim czyms w samochodzie a czeka mnie długa jazda wakacyjna az sie bojepiotr
-
-
Zamieszczone przez słońkamyk między kolckiem a tarcząPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
okej dziękuje za podpowiedzi a czy moge z tym jezdzic czy szybko do mechanika
[ Dodano: Pon 13 Sie, 12 13:52 ]
Witam bylem u mechanika i to nie jest kamyczek on nie słyszy teraz nic wiec ciezko mu powiedziec co to jest eh co za pech mówi jezdzic jak zaczenie huczec mocno bedzie wiadomopiotr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CYRULICZEKto nie jest kamyczek on nie słyszy teraz nic wiec ciezko mu powiedziec co to jestPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CYRULICZEKodgłos pojawia sie i znika przez ostatnie 10 dni był słysząlny tylko 2 razy po 3 minutyZamieszczone przez PAOLO ESCOU mnie też tak było - pewien czas nic a za chwilę tarcie... a i widać też nic nie było aż do chwili zdjęcia zacisków.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Komentarz