Jak już wcześniej wspomniałem ja i moja wierna ocavia rozprawiliśmy się z hydrantem bo źle stał!!!
Użytkownik sebu bardzo mi pomógł w szukaniu przedniego pasa. teraz jako, że nie jestem chyba zbyt rozgarnięty nie mogę namierzyć reszty gratów, więc prośba o linki do allegro lub innych.
Potrzebuję:
-grill
-obramówkę grilla w kolorze srebrnym
-zderzak/nakładka zderzaka-jak zwał tak zwał, ale chodzi o wielki kawał plastiku, który jako pierwszy bierze na siebie hydranty(srebrny)
-reflektor lewy i prawy
-kierunki
-listwa ochronna na zderzak
-chwyt powietrza-ten,który idzie zaraz przed akumulatorem
teraz tak: jako, że wszystko praktycznie jest potrzebne to przedlift, czy polift nie ma dla mnie znaczenia, wazne,żeby był komplet i nie ukrywam sprawa finansowa gra pierwsze skrzypce
Ze starego kompletu jakimś cudem zachował się hokej, więc on odpada.
Dzięki za ewentualną pomoc-plusiki się mogą posypać
Hmmm-może któryś z forumowiczów ma takie graty na zbyciu... proszę w razie czego o pw.
krzysiek33, jeżeli masz po fl-u to zbieraj graty do po fl, jak chcesz zrobić lifta to już musisz o początku szukać gratów do po fl-u ,kolega ahmed z naszego forum zrobił posta o przeróbce z przed fl na po fl także wpisując w wyszukiwarkę możesz zobaczyć co trzeba wymienić a co zostaje.ok
krzysiek33, Zadzwoń do tych gości. Brałem od nich zderzak tylny z tej Octavii o ile pamiętam to przód pół roku temu mieli kompletny więc może by się udało od razu załatwi całość, aha Octavia przed lift
Dział Motoryzacja na Allegro. Twoje auto zawsze sprawne! Kliknij i przenieś się w świat samochodów, motocykli, ciężarówek, autobusów i samochodów dostawczych z częściami i akcesoriami do nich.
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Komentarz