Dobra panowie na dziś odsapnijmy jesteśmy :evil: :evil: więc nie dziłajamy pod wpływem emocji weżcie zimny prysznic wypijcie browce zapomnijcie na trochę o sprawie jutro też jest dzień nie ma co działać pod wpływem emocji. Bo takie działane nie jest dobre dla oby dwóch stron
[O2] Wideo tutorial SKODA OCTAVIA II FL 1.4 TSI AMBIENTE
Zwiń
X
-
[O2] Wideo tutorial SKODA OCTAVIA II FL 1.4 TSI AMBIENTE
Witam
Chciałbym się z wami podzielić moją radosną twórczością odnośnie auta SKODA OCTAVIA II FL 1.4 TSI AMBIENTE + dodatki 2010.
Poniżej będę umieszczał linki do moich filmów zamieszczanych na youtube. Może znajdziecie coś ciekawego i godnego polecenia.
4 partia filmów
Wymiana żarówki H1 H7 How to Replace Headlight Bulbs SKODA OCTAVIA II FL
3 partia filmów
Darmowy internet w aucie Free internet in the car in Poland aero2 TP-LINK TL-MR3020 cz.1
Darmowy internet w aucie Free internet in the car in Poland aero2 TP-LINK TL-MR3020 cz.3
2 partia filmów poniżej
SKODA OCTAVIA II FL 1.4 TSI 90kW 122KM skoda auto radio SWING MP3
SKODA OCTAVIA II FL 1.4 TSI 90kW 122KM czujnik parkowania tył radio SWING
SKODA OCTAVIA II FL 1.4 TSI 90kW 122KM ustawienie przypomnienia o ograniczeniu prędkości zimówek
1 partia filmów poniżej
SKODA OCTAVIA II FL 1.4 TSI 90kW 122KM spalanie bieg jałowy zimny silnik + klimatyzacja
SKODA OCTAVIA II FL 1.4 TSI 90kW 122KM spalanie bieg jałowy ciepły silnik + klimatyzacja
SKODA OCTAVIA II FL 1.4 TSI 90kW 122KM klimatyzacja automatyczna opis i działanie climatronic
SKODA OCTAVIA II FL 1.4 TSI 90kW 122KM komputer pokładowy podstawowy wyświetlacz opis funkcji
SKODA OCTAVIA II FL 1.4 TSI 90kW 122KM jak sprawdzić za ile jest przegląd
SKODA OCTAVIA II FL 1.4 TSI 90kW 122KM ustawianie czasu (zegarka)
Kolejne filmiki pokażą się w późniejszym terminie.
Komentujcie co sądzicie o przekazywaniu informacji w ten sposób.
Pozdrawiam.
-
-
marlej108, ty sie juz nie odzywaj, masz golfa to nie zabieraj głosu w kwestii octavii :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Witam wszystkich
Witam wszystkich
Dzięki za komentarze i pomysły na kolejne filmy. Jak wiadomo początki są trudne ale w miarę możliwości mam zamiar kręcić kolejne ciekawsze filmiki. Mam nadzieję, że inni użytkownicy też wybiorą tę formę komunikacji. Na początku chciałbym zakończyć serię szybkich poradników i opisów na temat OCTAVIA 2 FL z 1.4 TSI. Będą one przeznaczone raczej dla nowych posiadaczy lub osób zainteresowanych tym modelem i jego funkcjami, choć z drugiej strony sam wiem, że nie każdy czyta instrukcje i zadaje pytania dla innych oczywiste. Linki do nowych filmów będą pokazywały się w pierwszym poście i zostaną opisane jako nowe. Oprócz poradnika będę wtrącał moje pomysły i rozwiązania na wiele tematów związanych nie tylko z samym autem. Oczywiście jeśli będę dokonywał jakiś przeróbek zamieszczę również filmiki. Dzięki uprzejmości kumpla i w miarę możliwości czasowych powinienem mieć dostęp do jego auta którym jest OCTAVIA 2 1.9 TDI 4x4 kombi. Chciałbym stworzyć coś ciekawego ale czas pokaże
Komentujcie moje dokonania na forum jak i bezpośrednio pod filmami.
Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz