Dywaniki do Skody Octavi I Kombi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Arekmazi
    Classic
    • 2007
    • 4

stysiek, co będziesz jeszcze miał itd?

[ Dodano: Pon 29 Sty, 07 12:41 ]
    Jabar1975, a ta comming home przy ksenonach jak? chodzi mi o to wyłącznie sie całkowite świateł . a jak jest potem przy zapalaniu samochodu ,ksenony sie samopoziomują itd , czy po prostu światła właczją siekilka sekund po uruchomieniu kluczyka? i druga sprawa jeżeli pamiętasz - chce zostawić auto z włączonymi lub z włączonym jednym postojowym / często tak robię pod suprmarketami na przykład / , czy wtedy mysze jakoś sie zabawiać i przeprogramowywać coś czy jak ? czujnik deszczu to sobie daruje chyba ale ten comming mi sie podoba ze względu na brak konieczniości pamiętania o swiatłach w zimie i jeszcze może mógłybm go domówić
  • michcio
    Drive
    • 2006
    • 50

Witam,
    Mam pytanko bardzo ogólne dotyczące wystroju wewnętrznago "Czeszki". Chciałbym kupić dywaniki, ale jak narazie nie udało mi sie kupić dobrze dopasowanych. Jak narazie nabyłem dwa różne komplety i oba zwróciłem (oba ze sklepów internetowych) bo były kompletnie niepasujące - Jakby nie od tego samochodu. Czy wiecie gdzie moge kupić odpowiednie nie przepłacając za mocno?
    Michcio
    Octavia 1.9 TDI Kombi 110KM

Komentarz

• huwe
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2005
      • 976

kup sobie gumiaki w ASO - są idealnie dopasowane. z uniwersałkami zawsze tak jest, że są do wszystkiego, czyli do niczego szczególnie.
      Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• Lukasso
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 611

ja kupiłem w skodzie org, za około 80 pare złotych, welurowe, na lato ale takie białe coś się z nich sypie, poprzednio miałem też org. takie fajne nie gumowe ale na zimę........ a może się ktos orientuje gdzie można kupić takie jak sa w RS'ie tzn z biała obwódka, czy w ASO trzeba na specjalne zamówienie ?

oferta ASO: http://www.skoda-auto.pl/salon/akces...2.php?NO,60,10

Komentarz

• aldam
          L&K
          • 2006
          • 1036

Najlepsze wykładziny jakie kiedykolwiek widziałem i to właśnie w skodzie to te:

Dywaniki gumowo-tkaninowe:
          DCC 300 003 - 4 części.

Idealnie się myją, wystarczy zmyć np. myjką ciśnieniową i wyglądają jak nowe.
          Nie śmierdzą gumą jak te całe gumowe w ciepłe dni, nie przemakają zimą i nie wbija się w nie pył, kurz i bród jak w te materiałowe. Poprostu są najlepsze, na cały rok.

Tylko drogie. Na szybko sprawdziłem w jednym z salonów i cena 170. Ale napewno znajdzie się taniej. Zresztą IMO na inne szkoda kasy.
          Audi A4 1.8TFSI

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

Mam takie i ich najwiekszym minusem jesli uzywac ich jako calorocznych jest ich glebokosc, zima to mi sie w nich woda wylewala, dlatego na zime daje takie z duzymi brzegami, a buty trzepie przed wsiadaniem, ale inni nie sa tak pomyslowi
            Spritmonitor.de

Komentarz

• idas
              Elegance
              • 2006
              • 828

Ja mam troszke inne pytanie:
              Czy gumowy dywanik do bagaznika jest naprawde takie drogi? :shock:
              W ASO chca za niego ok. 200zl :shock:
              VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
              VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline

Komentarz

• peiter01
                Classic
                • 2006
                • 5

idas - Dywanik do bagażnika orginał - 80 zł. + wysyłka. http://www.skodaczesci.lodz.pl/. Korzystałem z tego sklepu wielokrotnie. Szybka, rzetelna obsługa.
                Pozdrawiam!

Komentarz

• -Piotr-
                  L&K
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 1018
                  • Octavia III (5E3)
                  • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Zamiast gumowego, nieporęcznego, cięzkiego dywanika do bagaznika polecam jakiś koc. Można go profilować, układać, modelować, moderować w dowolny sposób w zależności od potrzeby. Jest lekki co prawda bardziej wsiąkliwy, ale do przewozu np. wałówki od babci lub teściowej w postaci świeżego mięcha wraz ze wsparciem foli spełnia swoje zadanie.
                  O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
                  KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
                  O III czarna liftback - reaktywacja

Komentarz

• huwe
                    Elegance
                    S_OCP Member
                    • 2005
                    • 976

ja do bagażnika zakupiłem najbadziewniejszą wykładzinę dywanową w kolorze " smutny grey" ( cos koło 8~9 zeta za mb)- dociąłem dokładnie do wymiarów i kształtów bagażnika, i mam spokój. jak się cosik wysypie, to wydzieram z bagażnika i trzepię jak chodniczek na trzepaku. no problemem jest niewątpliwe jej wsiąkliwość- ale wystarczy tylko uważać , aby cokolwiek się nie wylało w autku i jest OK.
                    Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

Pracuję...