Przepustnica 1.6 AEE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mrozio
    Drive
    • 2005
    • 46

Przepustnica 1.6 AEE

Witam,

Ja miałem podobny problem tydzień temu. Ubezpieczyłem w Hestii w pakiecie jeszcze z domem i NNW w każdych okolicznościach. Wcześniej byłem w PTU i nie polecam (choćby konieczność powiadomienia o wypadku w ciągu 4 godz. - a jak będę mniał wypadek sam i będę nieprzytomny? to nie działa! Oszustwo! Było już kiedyś o tym w mediach). Na auto 7 letnie wziąłem tryb "serwisowy" zawsze to lepiej, bez amortyzacji na części (jak walnę zderzak to nie odliczają amortyzacji tylko jest wymiana na nowy i wycena w warsztacie, który sie rozlicza z Hestią - już to przerabiałem -lepsze z dwojga złego..)

Pozdrawiam
    Calv
    Taekwondo
  • Sebastian_M26
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 1823
    • Superb II (3T4)

Przepustnica 1.6 AEE

Kończy mi się już przepustnica. Mam pytanie do tych co już wymienili.
    Zakładał ktoś może zamiennik chiński? Oryginał siemens kosztuje 740zł, natomiast zamiennik 400zł. Dobrze działają te chińskie produkty?
    Seria 188KM/270Nm na 95RON

Komentarz

• Dig Dug
      L&K
      S_OCP Member
      • 2005
      • 1306
      • Seat

Jak to sie konczy ?? Ze niby co sie dzieje ?? Nie rozumiem jak moze pasc przepustnica ?? Moje poprzednie benzyniaki mialy po 300 tys przebiegu i nic sie nie dzialo, a jezdza dalej tylko u innych uzytkownikow. :|
      Była O1 jest F2.

Komentarz

• daneczek76
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 3642
        • Toyota

Zamieszczone przez Sebastian_M26
        Oryginał siemens kosztuje 740zł,
        nie oszczedzaj na chińskim za przeproszeniem gównie sory to juz wolał bym kupić uzywaną ale naj lepiej kup nową lub moze maja regenerowanw jeśli cos takiego robią. to jest śilnik i mysle ze na tym nie ma co oszczedzać.
        [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

Pracuję...