SIEDZISKO FOTELA OCTAVIA I PRZESZCZEP

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • karol0012
    Drive
    • 2007
    • 67

Becherovka na ciepło
  • Fery
    Ambiente
    • 2006
    • 236

Czy ktoś z Was próbował przełożyć z fotela pasażera gąbkę siedziska do fotela kierowcy?
    Czy gąbka z wersji po lifcie będzie pasowac do starej wersji?
    Czy da się materiał tapicerki założyć tak żeby ładnie wyglądało jak oryginalnie?

Komentarz

• ZYBI68
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 697
      • Octavia II (1Z3)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

A po co flaki fotel pasuje od Bory A4 itp tylko sprawdz czy przed liftem pasuja a tapicer zrobi ci wszystko :wink: tylko czy warto wyjdzie o wiele wiecej niz fotel :lol:
      Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Da sie zrobic i mozna to przelozyc. Jak chodzi o gabke siedziska to beda raczej takie same, ale juz gabka oparcia bedzie sie roznic - chyba. Tylko nie wiem czy nie naciagnela sie juz szmata i potem będzie tak dziwnie luźno wisieć.
        Spritmonitor.de

Komentarz

po dziergać, ja ci sprzedam swoj komplet siedzeni do octavi ..

Komentarz

• Fery
            Ambiente
            • 2006
            • 236

No ja zastanawiam się żeby kupić sam fotel pasażera bo będzie mniej wysiedziany i przełozyć gąbkę bo u mnie jest tylko kierowcy trochę wygnieciony i nieładnie to wygląda a co do tkaniny to jest strasznie wyciągnięta więc będę musiał poszukać jej i pewnie będą z tym problemy bo to jeszcze sprzed liftu.

Komentarz

Pracuję...