Najwiekszy bezsens w Octavii-kto sie zgadza?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mitmar
    Drive
    • 2005
    • 47

Zamieszczone przez Maicroft
    Wlasnie klime puszcza sie na szybe oraz na nogi.
    A jak to zrobić w climatroniku, żeby nie włączało się podgrzewanie powietrza dmuchającego na szybę? Włączenie nadmuchu na szybę i na nogi powoduje że (oczywiście jak jest ciepło na dworze) na nogi dmucha zimne a na szybę lekko ciepłe a nie zimne (i nie jest to efekt rozgrzanej deski rozdzielczej).
    Pzdr z Poznania

Komentarz

• jlupino
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 362

jlupino, To z wianiem na klate to nie bylo do Ciebie, nawet nie mialem zamiaru, ja to napisalem jako ogolne stwierdzenie.
      Maicroft OK,nie ma sprawy.ale szczerze mówiąc myślałem,że to "atak".Dzieki za wypowiedź w tej kwestii

[ Dodano: Wto 31 Paź, 06 22:49 ]
      I tak pozostaje jedynie ten tzw."olik"
      Jaro

Komentarz

• moonwalker37
        Classic
        • 2006
        • 18

Zamieszczone przez mitmar
        Włączenie nadmuchu na szybę i na nogi powoduje że (oczywiście jak jest ciepło na dworze) na nogi dmucha zimne a na szybę lekko ciepłe a nie zimne (i nie jest to efekt rozgrzanej deski rozdzielczej).
        no to tez mnie wkurza szczególnie że moja zona ma wiecznie zimne nogi i jak włącze nawiew na szybe+nogi to na nogi idzie zimne a na szybe cieple. Nawet jak ogrzewanie jest na max to i tak dłuższą chwile wieje zimnym na nogi. TTTK czy to jakas usuwalna usterka???
        Octavia II Liftback Ambiente 1,9 TDI 77kW(jeszcze) i ta magiczna czerń

Komentarz

Pracuję...