Zamieszczone przez lu5asz
Kontrolka w zegarach O2 FL i O2 Tour
Zwiń
X
-
Kontrolka w zegarach O2 FL i O2 Tour
Mam pytanie , chodzi mi o kontrolkę w licznikach O2 FL która znajduję się pod kontrolką od spryskiwacza zaraz pod wskazówką , jest to piktogram samochodziku i z lewej strony jak by idące jakieś fale .
Przewaliłem instrukcję od O2 Toura i od FL -ki nawet od superba i nic cisza nie ma nawet zmianki .
Czy ktoś mógłby oświecić do czego ona jest ?.
Na myśl mi przychodzi że może od Asystenta parkowania ale skoro nie ma tego nawet w opcji to już nie wiem .Załączone pliki
-
-
Zamieszczone przez BigA to nie jest przypadkiej kontrolka od fabrycznego alarmu
w ori alarmie jedyna kontrolka która jest to ta na guziku z odłączaniem monitorowania wnętrza ale ona jest na słupku
a to nie jest przypadkiem kontrolka od DSG?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
A może to kontrolka czujnika poziomowania ksenonów ? Lub kontrolka ostrzegawcza przed promieniowaniem przy wykrytej nieszczelności zbiornika na paliwo jądrowe...? :diabelski_usmiechDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
To jest kontrolka Asystenta zmiany pasa ruchu. Układ ma czujniki radarowe z tyłu/boku auta i lampki ostrzegawcze w lusterkach bocznych. Jak zmieniasz pas a w "martwym" punkcie masz ( lub zaraz będziesz miał ) auto to lampka po odpowiedniej stronie zapala się i dostajesz sygnał o niebezpieczeństwie.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz