[O1] Lampka w podsufitce kolo lusterka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • xpawlak
    Drive
    • 2011
    • 73

biedny facet... milion w Fabce I... pewnie to Ossi z DDR'u.. :P

a tak serio mowiac, to Skoda powinna mu dac te Fabie III w prezencie albo w ramach wymiany na ten egzemplarz co ma isc do muzeum.

i jaki Fabka miala silnik? Najlepszy - 1.9 tdi.. ciekaw jestem czy wynalazek 1.2 tsi tyle dojedzie... watpie.

Popsulem owa lampke, czy kupic taka sama czy korzystajac z okazji mozna by w to miejsce wlozyc inna, lepsza, ladniejsza z innego auta?! Tylko zeby pasowala P&P.
    Wiem ze na forum byly takie patenty, ale nie moge skojarzyc konkretnego.
    Dodam jeszcze tylko ze ja mam taka http://allegro.pl/oswietlenie-wnetrz...639922848.html

Komentarz

• djwyrebas
      Ambiente
      • 2011
      • 214

Golas27, http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
      gazu, bo dogania nas starość!

Komentarz

djwyrebas, dzieki za link choc powiem szczerze ze jestem jeszcze dalej od wkladania innej lampki na ta chwile widze ze nie wszystko jest p&p, co gorsza objezdzilem wszystkie sklepy okoliczne i jak lampka to tylko przez serwis nigdzie nie maja zamiennika, a na serwisie gosc sie dowiadywal i wychodzi cos 180-190 zeta :lol:
        narazie sprobuje reanimowac moja i chyba jednak pokusze sie o allegro jak nie znajde nic na szrotach.

Komentarz

• djwyrebas
          Ambiente
          • 2011
          • 214

a co ci w niej poszlo?

Komentarz

najpierw to tylko suwak wypadl, ale przy probie demontazu lampki pekla jak wykalaczka ta ramka z przyciskami w sumie to i tak juz jeden zabek byl ulamany. Wyciagnalem wkoncu cala lamkpe postaram sie pokleic i zlozyc, nie powinno byc bardzo widac, ale mnie takie rzeczy wkurzaja. Jak nic nie zginelo ze srodka lampki (bo cos wypadlo,ale moze to ulamany zabek bo sprezynke i blaszke mam) to powinna dzialac i chwile sie wstrzymam z kupnem, jak nie to kupie cos z allegro moze.

Komentarz

• djwyrebas
              Ambiente
              • 2011
              • 214

wyjmij ramkę i sklej kropelką. a Jakbyś miał problemy z suwakiem to daj znać, pomogę

Komentarz

Pracuję...