[Gdzie] w Krakowie elektryk

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wesoly_romek
    Classic
    • 2007
    • 2

Dzięki.

[ Dodano: Czw 08 Lut, 07 20:00 ]
    Przeczytałem wszystkie wypowiedzi w podanych przez Ciebie linkach, ale jednak nie ma tam konkretów. Większość wypowiedzi to dyskusja czy takie zabezpieczenie jest
    skuteczne czy nie, a mi chodzi o coś innego.
    Stąd ponawiam pytanie:
    czy ktoś z forumowiczów ma taką blokadę do 02, jaka jest przedstawiona na stronie
    www.skoda.pl w akcesoriach do O2?
    Jak się ją użytkuje, czy się nie zacina, czy jest wygodna w obsłudze itd.
  • malta_d
    Classic
    • 2006
    • 5

Witam,
    poszukuje w Krakowie elektryka ktory :
    - sprawdzi poprawnosc podlaczenia modulu komfortu ( tylko mechanicznie - na okolicznosc niestykania, zasniedzialych koncowek itp )
    - zdiagnozuje instalacje zasilajaca radio ( prawdopodobnie plusy byly zmostkowane bo radio gralo zawsze niezaleznie od stacyjki a ostatnio jak 'cos' przy nim grzebalem zniknelo napiecie na obu plusach w kostce iso )
    - bedzie dzielnie znosil moja asyste podczas wykonywania wyzej wymienionych czynnosci

pozdrawiam

Komentarz

• jenkins
      Classic
      • 2006
      • 3

Kolo dawnej Krakchemi na Olszy, za stacja benzynowa ( chyba CPN??) jest taki maly zakladzik. Bylem tam raz, bo mi go polecil znajomy mechanik. Dosc mily gosc, znalazl od razu co bylo zle i nie zdarl kasiorki.Polecam
      Jenkins

Komentarz

• maciek1
        Ambiente
        • 2006
        • 155

Nastaw sie ze tam sie dlugo czeka. Najlepiej sie z gosciem wczesniej telefonicznie umowic. Ludzie wiedza ze gosc jest solidny i dlatego ma bardzo duzo klientow. Kiedys probowalem sie z nim umowic (obroty mi falowaly) i ciezko bylo znalesc wolny termin...
        Octavia 1.9 TDI 99' SLX COMBI 110KM AHF

Komentarz

• malta_d
          Classic
          • 2006
          • 5

dzieki za info. lokalizacja mi baaardzo odpowiada.
          na razie temat odkladam bo jesli chodzi o radio to padly 2 bezpieczniki i po wymianie radio ruszylo. modul jednak i tak bede musial sprawdzic w ktoryms momencie bo automatyczne opuszczanie okien dziala tylko przy wylaczonych swiatlach :wow:

Komentarz

Pracuję...