Witam w deszczowy niedzielny poranek :szeroki_usmiech
Wczoraj zauważyłem, że mi paruje lewy reflektor, zacząłem szukac przyczyny i już wiem-zgubiłem gdzieś taki czarny okrągły dekiel, zakręcny na gnieździe żarłówki soczewki przeciwmgielnej do OI - reflektor z polweglanu-gładka szyba, model 2002.
Przejściowo załozyłem tam dno odcięte od plastikowej butelki :diabelski_usmiech -ale to rozwiązanie skrajnie prowizoryczne.
jednym słowem potrzebuję następny dekiel. Czy ktoś może sprawdzić czy takie cudo występuje jakooddzielna część w katalogu i czy ma swój numer i jaki!
A może ktoś ma takie cóś zbędne i chciałby zrobić ze mna biznesik? :szeroki_usmiech
Na alledrogo wysłałem 2 maile do handlarzy zniszczonymi reflektorami- zobaczymy.
Nie mniej jakby ktoś coś pomógł bede zobowiązany :szeroki_usmiech
ja się podłącze, potrzebuję tej gumy występującej nad reflektorem i trochę w boku, guma ma wypustki do mocowania, czy można taką dostać jako oddzielną część?
mi nie paruje, za to prawa lampa zrobiła sie biała ku górze
czyżby za mocne zarówki :wink:
właśnie żarówki są standart, nawet nie byly wymieniane ani razu wiec od nowosci te same...
jeździmy praktycznie non stop na swiatlach ale zeby od tego byl taki efekt :roll: :roll:
Komentarz