[Szczecin] Szukam dobrego serwisu (hamulce)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kezsotrab
    Classic
    • 2007
    • 10

Witam, mój pojazd również posiada taka przypadłość, nabytą przez moją głupotę, nie mając pod ręką porządnego sprawnego podnośnika, próbonowałem pomóc sobie innym i deską, efekt... oczywisty, na szczęście nie ma żadnych odprysków, tak więc nie ruszam, jest co prawda delikatnie wywinięty spaw na zewnątrz przy przednim kole ale przynajmniej mam znaczone autko, i byle amator cudzej własności nie wmówi mi , że to jego.
  • zmirek
    Classic
    • 2006
    • 39

Witam,

Mam problem z hamulcami w mojej O1. Z lewego tylnego kola (bebny) zaczął wyciekać płyn choć przewody sa całe. W związku z tym chciałbym podjechać do godnego polecenia warsztatu, który zająłby się naprawą bez zbytniego naciągania kosztów.

Wiem, że w Szczecinie są przynajmniej 3 nie-ASO, w których naprawiają Skody: na Golisza (tam gdzie kiedyś był West Motor), na Stelmacha (przy Gryfii) oraz na Klonowica. Niestety nic wiecej o nich nie wiem a przeszukanie forumnic nie dało. W związku z tym proszę Was o opinie o nich i/lub namiary na inne godne polecenia serwisy.

Pozdrawiam
    Mirek

O1 kombi 3Y3Y, 1.9 TDI AGR seria

Komentarz

Polecam ROTOCAR na Wernyhory. Pierwsza brama w prawo i zaraz pierwszy warsztat po prawej (jak się jedzie w stronę Żołnierskiej. przez 2,5 roku robiłem tam Golfa, a teraz robie i Skodę. Polecam, dobre ceny i wiedzą co robią.

Komentarz

Pracuję...