mozesz mi na priv napisac mniej wiecej koszt takiej zabawy !? o ile sie orientujesz !
pare pytan do elektryki
Zwiń
X
-
pare pytan do elektryki
Witam wszystkich uzytkownikow octavi mam pare pytan do elektryki mam nadzieje ze mi ktos pomoze jestem posiadaczem octavi 98rok 1,8 20v 125KM troche wyposazonej czyli pelna elektryka jakies poduszki itp ale nie o to chodzi mam problem tego rodzaju iz podczas zmieniania swiatel na dlugie zdaza sie ze wogole gasna zas czasami jest oki czy ktos moze wie jak na to zaradzic i gdzie tkwi problem??? Pozatym mam problem z lewymi dzwiami a mianowicie prestalo mi chodzic prawe lusterko wraz z podgrzewaniem zniklo podswietlenie przyciskow do sterowania szybami i nie zamuka mi tych dzwi z pilota i przeciwnie jak zamykam kluczykiem jest wsio oki w cym moze lezec problem zamek byl zmieniany i dalej to samo wiec wykluczam problem z zamkiem wymienione wyzej problemy pojawily sie na raz??? Prosze o pomoc!!!!AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
-
-
Zamieszczone przez LuKaS łomżano tak ale sterowanie szybami wszystkimi dziala prawe lusterko tez centralny z kluczyka ta tak przy okazji czy są takie silniki jak 1,8 125KM?[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Komentarz