Witam, koledzy mam do was ogromną prośbę, czy możecie mi podać numer osłony płyty podłogowej Octavii 2 Tour prawej strony? dziś podczas wymiany opon sprytny wulkanizator połamał mi osłonę, muszę sprawdzić ile kosztuje w serwisie.
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.
Kolego Gradek, z jakiego programu wkleiłeś ten schemat podwozia? Jest idealny. Czy może mógłbyś również polecić jakiś program, gdzie w ten sposób są rozrysowane wszystkie elementy O2?
WKŁ niestety tego nie zapewnia. Ostatnio miałem problem z rozszyfrowaniem dokładnej budowy zawieszenia. Z góry dzięki za odpowiedź.
Pierwszy link trochę trudny bo po rusku, a ja nie gawarju natomiast drugi zacny!
[ Dodano: Sob 15 Gru, 12 21:28 ]
W sumie ruska intuicyjna, super zrobiona. Przy drugim linku przy programie TDI client wywala mi błąd connectora mssql. Pewnie do prawidłowego działania jest konieczna instalacja mssql i jakaś baza wraz z zawartością, ale to jeszcze pokminię.
Pierwszy link trochę trudny bo po rusku, a ja nie gawarju natomiast drugi zacny!
[ Dodano: Sob 15 Gru, 12 21:28 ]
W sumie ruska intuicyjna, super zrobiona. Przy drugim linku przy programie TDI client wywala mi błąd connectora mssql. Pewnie do prawidłowego działania jest konieczna instalacja mssql i jakaś baza wraz z zawartością, ale to jeszcze pokminię.
Komentarz