Mam prośbę o pomoc w doborze podłokietnika do Octavi I.
Nie znam się na tym - nie wiem na co zwrócić uwagę aby zweryfikować czy jet to oryginał czy podróba.
Na allegro dużo jest "dedykowanych" które wymagają wiercenia w kanale i wycinania plastiku a ja tego nie chcę. Chcę oryginał aby bez kombinowania go zamontować.
Czy któryś z nich jest oryginalny (na zdjęciach widać że łapa montażowa się różni)
Chodzi o kolor grafit do wersji ambiente. Bardziej by mi zależało na tym pierwszym bo jest niedaleko Bydgoszczy i mógłbym sam odebrać.
zazaza, z 2 aukcji będzie OK - bo stopa montażowa jest z octavii. Tylko niech ten ktos zrobi dokladne fotki zawiasów itp - choc to tylko kwestia czasu jak "zawias" strzeli ale jest juz n to dobry patent
[ Dodano: Pią 21 Gru, 12 16:05 ]
Z pierwszego linku tez bedzie pasował ale gniazdo zapalniczki bedziesz musial przerobić + dokupić takie dłuzsze śrubki....np w praktikerze - przy 2 linku jest cały zestaw montazowy.
Dziś zadzwonię do gościa i poproszę o foty. Mam tylko jeszcze jedno pytanie - na zdjęciu widoczne są dwie śruby montażowe, czy ta trzecia nie jest też potrzebna? Czy może ona już jest w tunelu - bo piszesz że jest to cały zestaw montażowy. Czytałem że jak nie ma oryginalnych śrub robi się problem gdyż nie są to jakieś typowe śruby.
A propo zawiasów to na przyszłość jaki masz patent na pęknięte zawiasy?
A propo zawiasów to na przyszłość jaki masz patent na pęknięte zawiasy?
Pozdrawiam
a taki jak na fotce :diabelski_usmiech to tylko kwestia czasu jak bedzie potrzebny, a temat zapewnie odżyje, bo w nowych rapidach takie same podłokietniki są
W sobotę zabieram się za montaż. Powiedzcie tylko czy wiecie do czego jest ta druga śruba luzem? Otworów w łapie są trzy. Na dwóch są założone te nietypowe śrubo-nakrętki a dodatkowo koleś mi przysłał dwie kolejne.
Komentarz