jak juz jesteśmy przy hamulcach to kiedyś miałem propozycje zamontowanie hamulców z porshe boxtera nie pamietam rozmiaru ale chodziło mi to dość długo po głowie ale wtedy zimówki 18"
ile km przebiegu ma nova Octavia z salonu?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
ile km przebiegu ma nova Octavia z salonu?
Napiszcie ile miały wasze skody w chwili odbierania nówki sztuki z salonu. Ja za kilka tygodni będę odbierał swoją i chciałbym wiedzieć, czy nie była zbytnio "testowana". 2 km a może 15 km?
-
miecz, do około 30 km ale to nie ma reguły tablice rejetracyjne bedziesz miał przecież przy sobie a nie na samochodzie wiec nie mogą sie ni poruszać
Komentarz
-
-
-
-
Komentarz
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Powyżej 20 to trochę dziwne... Z reguły mają od 5 do 11-12www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
Komentarz
-
12 km..O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
5km"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
5km
Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
HejZamieszczone przez jacq7 km mariobros, ? czyżby moja miała dalej?
Dobre pytanie
Może Twoją jeszcze jakąś ekstra test-jazdę zrobili po niedalekiej okolicy
U mnie było okrąglutkie 5km i żółte ostrzeżenie, że mi się ON kończy (zasięg, jaki miałem pokazany na kompie to było ok 20km)
A stacja, jakiej mogłem zaufać była na Ozimskiej (Orlen)... Miałem cykorię, czy dojadę :szeroki_usmiech Tamże zalałem Verva ON i takie paliwo tankuję po dziś dzień...
Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
-
Ponoc jest opcja w VAGu ze mozna skasowac licznik km jezeli auto jest nowe i ma nie wiecej niz 100km wiec jak komus pojezdzili wiecej to tego i tak nie bedzie widzial 8)Czader
OCTA COMBI 2003 ALH
Komentarz

Komentarz