Sprawdzę jutro ale aku nie był odpinany i na dodatek robiłem tak jak pisałeś po zakupie auta żeby sprawdzić czy mam domykanie i wgrałem sobie domykanie z pilota Motordiagiem, ale problem był już przed zabawą z Motordiag.
felgi z golfa gti
Zwiń
X
-
wolas, felgi z G III GTI wejdą. podaj generację A4, bo z B5 na pewno pasuje, z B6 chyba też. w zasadzie wszystko co ma rozstaw śrub 5x100 i otwór na piastę 57mm pasuje P&P. inne rozstawy i średnice to trzeba na śruby pływające i pierścienie centrujące montować.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
wolas, zaciski w zasadzie są takie same. rozróżnia się kilka typów, tj. do tarcz 280mm są FS-III, do tarcz 288mm są FN-3, do tarcz 288 i 312mm są ATE-54 i te różnią się jarzmami. felgi 15" wejdą na hample z tarczami 280, jak chcesz więcej, to musisz zakładać 16".
kamil92x, A4 B5 jest na tej samej płycie co Passat B5 i ma takie same piasty co nasze kochane Octavki :wink: większość części mechanicznych/elektrycznych/elektronicznych jest taka sama :szeroki_usmiechBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
Antek
Komentarz
-
-
jeszcze mam pytanko otóż w rączki wpadły takie felgi 15" oczywiście, ale nie pasowały do g3 gti na przód ale nie wiem dlaczego, chyba zaciski nie dały ich założyć, a jak wyglądały by w naszej octi, sprawdziłbym przez zdjecie koła lecz puki co nie mam takiej możliwości z przyczyn co mniej nie wyjasnionych
Komentarz
-
-
kamil92x, on dobra, mój błąd, sorry.
wolas, co to za felgi :?: wklej jakieś zdjęcia, podaj wymiary. Może ten gti był jakoś szczególnie modzony i dlatego nie pasuje. I niestety, bez sprawdzenia na żywo zdaje się nie obejdzie.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
Antek
Komentarz
-
Komentarz