huwe, Nie chcę się spierać bo nie próbowałem - więc nie wiem. Dla mnie, jako elektryka, jak coś jest połączone kabelkiem - np. pkt. A z punktem B (czytaj aku z masą), to wszystko jedno gdzie połączymy kabel, bo pkt. A i B to to samo. Ale tak jak napisałem: nie odpalałem jeszcze tak auta - jak będę musiał (odpukać) to napiszę o swoich doświadczeniach. Pozdrawiam.
Czy warto
Zwiń
X
-
Czy warto
Witam
Własnie planuje zakup octavi z 2001 rok z przebiegiem 140 tysi serwisowanej,wersja L&K 1.9 TDI już po tzw chipie w skodzie na 139ps co jest wbite w książce serwisowej.Jest to drugi właściciel oglądałem auko i jest naprawde w super stanie. Do tego jest to wersja pakiet zewnetrzny RS.
I do sedna czy przebieg 140 tysie to nie jest dużo dla takowego auta.No i co to za wersja bo poraz pierwszy sie spotkałem z takim modelm.
Dzieki za wszelkie info i sugestie w tym temacie.
oto dwie fotki silnik i ogół
pozdr
-
-
Zamieszczone przez ignacI do sedna czy przebieg 140 tysie to nie jest dużo dla takowego auta
Zamieszczone przez ignacco to za wersja bo poraz pierwszy sie spotkałem z takim modelmsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Drodzy Moderatorzy - w zwiazku z namnozeniem sie wszelakich zapytan :
co wybrac
co o tym sadzicie
czy znacie to auto
Proponuje wrzucac wszystkie te pytania do jednego watku (a jesli takowy byl to go reaktywowac)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ignacto jest akurat najbogatsza z mozliwych wersjisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
No własnie.autko jest z chipem zrobionym w skodzie na te 139ps ma znaczek rs zderzaki z przodu i z tyłu dłuższe niz normalan wersja w przednim zderzaku tzw skrzela po bokach co występuje w octavi RS ma aluminiową osłone pod silnikiem a w model L&K. z tego co facet mi mówił pierwszy właściciel robił to na zamówienie ale jak to było kto to wie.
czyli ogółem warto to zakupić?ile to może miec momentu obrotowego przy tej mocy po chipie??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ignacile to może miec momentu obrotowego przy tej mocy po chipie??
Zamieszczone przez ignacz tego co facet mi mówił pierwszy właściciel robił to na zamówienie ale jak to było kto to wie
[ Dodano: Pią 24 Lis, 06 18:09 ]
a znaczek podnoszacy prestiż kosztuje kilkadziesiąt zlotych w serwisienasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
czyli jak zwykle trzeba auto dokladnie sprawdzic i tyle...
[ Dodano: Pią 24 Lis, 06 18:12 ]
w kazdym razie przebieg (jesli prawdziwy), czy te dodatki z RS'a (jesli nie sa spowodowane dzwonem) nie sa dyskwalifikujace.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
wielu na forum ma zderzak z rs - just for fun i tylko niektorzy mieli mala stluczke
[ Dodano: Pią 24 Lis, 06 19:47 ]
a czy 2001 to juz byl po lifcie? i byly wtedy takie xenony montowane?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975tym bardziej ze to "program" ASO - przyrosty w tego typu autach mozesz zobaczyc w dziele "wykresy"były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
Komentarz