szyberdach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zjackowski
    Classic
    • 2007
    • 12

szyberdach

Ja za taka "technologie jutra" nie bylbym w stanie zabulic 100 klockow wiecej...
    I widac na kazdym kroku, ze wiekszosc wlascicieli A6tek tez nie jest w stanie, bo wywalajac 220tys. na golasa z 3.0tdi wiekszosc nie ma juz czym strzelac i nie ma xenonow, nie ma skory, nie ma el. sterowanych siedzen, nie ma........za taka kase Audi IMO leci sobie w człona! Ostanio widzialem A6 3.0tdi z pakietem S-line na zewnatrz i w srodku - czarna, pomaranczowa skora z pakietu indywidual, navi i.......fotele recznie sterowane :lol: Nawet patrzac na mobile.de bardzo malo jest A6tek z elektryka, ktore maja pozostaly wypas. Przyczyna? Patrzcie w cennik...

Ale kazda potwora znajdzie swojego amatora, dlatego Superb bedzie rownie popularny, co obecny. Cierpiarze juz pewnie zacieraja raczki :diabelski_usmiech
  • siwy5
    Drive
    • 2006
    • 43

szyberdach

pomocy.byłem dziś oglądać octavie l&k.miała uszkodzony szyberdach.gość twierdzi że to normalka w skodzie.czy wy mieliście takie problemy że się nie otwierał.z góry przepraszam jak już to było poruszane na tym forum.
    Był Laurin&Klement AHF
    Xenon by Speedy.
    Pakiet Rs
    Motul 10w40
    Jest Passat B5Fl AVF 4Motion

Komentarz

nie przepraszaj, po prostu wpisz w wyszukiwarce hasło ' szyberdach" i poczytaj.
      niestety ja nie ma dziury w dachu , mam klime.

Komentarz

• Mikey
        Classic
        • 2004
        • 9

a ja mam klime i dziure w dachu
        Michal

Komentarz

dwa w jednym, ale chyba nie to było tematem posta.

Komentarz

• esjot
            Ambiente
            S_OCP Member
            • 2005
            • 152

Witam

Miałem L&K i problempolegał na tym ,że szyberdach nie zamykał się do końca i otwierał
            do pozycji "połowa".Trzeba było mu pomóc ręką iwtedy na dwie próby ( tak było u mnie zamykał się do końca).
            Jeżeli masz problem mam cały mechanizm do sprzedania z mojej Octavii.

PZDR :lol:
            Superb - 2 Kombi

Komentarz

• siwy5
              Drive
              • 2006
              • 43

ale mechanizm sprawny.i ile chcesz.bo jak się namyśle na tą l&k to będe z tym robił
              Był Laurin&Klement AHF
              Xenon by Speedy.
              Pakiet Rs
              Motul 10w40
              Jest Passat B5Fl AVF 4Motion

Komentarz

Pracuję...