Gdzie znajduje sie modul komfortu?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • darek93
    Classic
    • 2007
    • 36

No to szerokosci, przyczepnosci i tyle radosci co teraz, przez caly okres eksploatacji.
  • Bareq
    Rider
    • 2006
    • 272

Jak w temacie - potrzebuje sie dobrac do modulu komfortu a nie wiem gdzie go szukac :?:
    Planujesz wakacje w Ustce?
    zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/

Komentarz

• -Piotr-
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1018
      • Octavia III (5E3)
      • CHPA 1.4 TSI 140 KM

O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
      KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
      O III czarna liftback - reaktywacja

Komentarz

• aciu
        Rider
        • 2005
        • 685

po zdemontowaniu plastików nad nogami kierowcy zobaczysz przekaźniki i nad nimi blisko kolumny kierowniczej czarną skrzynkę (moduł komfortu) jak znajdę fotki to jeszcze dołącze Miłej pracy

Komentarz

• Bareq
          Rider
          • 2006
          • 272

aciu, wielkie dzieki, znalazlem temat w wyszukiwarce ale w tamtym znalezionym topicu ktos twierdzil ze modul jest... w drzwiach :shock: Zaczalem odkrecac srubki pod kierownica ale nie bylem pewien jak to zdemontowac i czy szukam w dobrym miejscu. No ale teraz juz wszystko jasne :szeroki_usmiech.

[ Dodano: Wto 28 Lis, 06 19:23 ]
          znalazlem 2 czarne skrzyneczki, jedna wieksza (prostokatna) druga mniejsza (kwadratowa) ta wieksza ma 2 duze gniazde w ktore wchodza 2 zielone wtyczki, do niej u gory przyklejona byla ta mniejsza w ktora sa wpiete biale wtyczki. I mam teraz rebusa chociaz wydaje mi sie ze chodzi o ta wieksza. Moze ktos dysponuje zdjeciem?
          Planujesz wakacje w Ustce?
          zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/

Komentarz

Pracuję...