A mnie z obliczeń wyszło, że od nowej niuni leszkamw już tylko żabi skok cenowy do RS-ka, też w diselku (170KM :diabelski_usmiech) i kombiaczku, no ale bez DSG (no chyba, że szacowny kolega wytargał jakiś mega upust u dilerka :wink: )
mam octavie z 98 roku i ubzduralem sobie glakie szkla w reflektorach z przodu i lampki z tylu takie jak w oII jak myslicie da sie to zrobic bez wiekszych przerubek czyli czy to pasuje i czy ktos robil cos takiego????????
AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
Octa z 98 w wersji L&K miala gladkie szkla... dostanie ich na rynku wtornym graniczy z cudem sam ich szukalem... Mozna zato kupic w salonie nowki sztuki za chore pieniadze
bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted: Perfect service by DobryGrzesWawa
http://www.autotrader.pl/details,301...asp#bigpicture tu jest chyba octa sprzed liftu ale z przodem zrobionym po `nowemu`. Stare wnetrze -zegary, male prawe lusterko, nie malowane klamki a lusterka tak i chyba tylni zderzak nieco inny niz te po lifcie
no fakt, chyba drzwi pasazera tez byly robione bo mają chyba inny odcień... i błotnik nie specjalnie spasowany ze słupkiem...
no ale mialo byc o lampach przednich a nie o jakości sprzedawanego auta w `DOBRYM STANIE TECHNICZNYM I WIZUALNYM` :roll:
ale te gladkie szkla sa zajefajne
czemu ja takich nie mam moj octavia to 24.11.98 nie mogli w nia wlozuc jush takich la moze na tyl tesh gladkie szkala bo te moje nakaldki z tylnych musza znikanac bo sa ble i tyle http://skoda.octavia.fajnafotka.pl/
http://www.autotrader.pl/details,30112,100670916.asp#bigpicture tu jest chyba octa sprzed liftu ale z przodem zrobionym po `nowemu`. Stare wnetrze -zegary, male prawe lusterko, nie malowane klamki a lusterka tak i chyba tylni zderzak nieco inny niz te po lifcie
Sory ale deska jest nowa chyba ze sie myle a tak w nawiasie po czym poznajecie stare zegary od nowych ops: i od ktorego roku wstawiali nowe deski bo lift byl od 2000 a znajomy ma deske nowa autko jest z 99 z salonu i co jest innego w siedziskach ( jak mozna poznac stare od nowych oczywiscie nie chodzi o wytarcie :wink: ) i sory za lekka zmiane tematu
Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
http://www.autotrader.pl/details,30112,100670916.asp#bigpicture tu jest chyba octa sprzed liftu ale z przodem zrobionym po `nowemu`. Stare wnetrze -zegary, male prawe lusterko, nie malowane klamki a lusterka tak i chyba tylni zderzak nieco inny niz te po lifcie
Sory ale deska jest nowa chyba ze sie myle a tak w nawiasie po czym poznajecie stare zegary od nowych ops: i od ktorego roku wstawiali nowe deski bo lift byl od 2000 a znajomy ma deske nowa autko jest z 99 z salonu i co jest innego w siedziskach ( jak mozna poznac stare od nowych oczywiscie nie chodzi o wytarcie :wink: ) i sory za lekka zmiane tematu
Tak, jest to ocatvie przed liftem ale w nowej desce. Nowe deski w octavia przed liftem były na 100% w SLX oraz chyba w GLX, LX mial stara deske. Zegary tez sa stare - poznac to po tarczach - po lifcie byly inne.
okleina byla jush jak z salonu wyjechala a sorki za bledy ale czepiacie sie
:P a bez tej okleiny wedlug mnie jest gorsza kicha szaro ponuro i brzydko toroche chromu tu i uwdzie i bedzie oki ale lampy sa okrotne ale bez tych nakladek jest jeszcze gozej wiec trzeba szkielka zmienic a tak apropos poobwieszc auto plastikowymi spoljerami to tez kicha:P typu jakies smieszne progi zdezaki itp a moje ala drewienko mi sie pooba
LuKaS łomża, Nie nie czepiamy, tylko zaczyna byc wqrwiajace odszyfrowywanie Twych wypocin. Mnie ten slang lekko mowiac irytuje i jak sadze, wielu innych rowniez.
Ale jak wg Ciebie jest to cool o trendy to spoko ziomku, zimny łokieć i pod remizę co nie :diabelski_usmiech
LuKaS łomża, Nie nie czepiamy, tylko zaczyna byc wqrwiajace odszyfrowywanie Twych wypocin. Mnie ten slang lekko mowiac irytuje i jak sadze, wielu innych rowniez.
Raz, że wkurzający slang, dwa całość wypowiedzi na bezdechu. To nie portal BravoGirl :lol: :twisted:
Co do lamp to bawienie się w adaptację podzespołów z OII do OI to IMHO pomyłka, podobnie jak to coś brązowego udającego drewno :roll:
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
hej ale czemu pomnie jedziesz Maicroft jaki slang ze zrobilem pare bledow to nieznaczy ze jestem jakims chmem a jesli ty uwazasz ze zimny lokiec jest oki i satne pod remiza to zycze powodzenia a wracajac do spoilerka to juz tak kupilem zaznaczajc ze sam sobie zapracowalem a nie wzielem od tatysia:P zreszta tak jak widac na fotkach nie ma tam mojej inwecji hihi ale tak serio mowiac wiesz o co mi chadzi nie o male spoilerki tylko grubo przesadzone skrzydla progi zdezaki czy lampy na czarno ch nie wiem czy to dobry pomysl ja pytalem serio o tych lapach i oczekuje ze ktos wkoncu bez zadnych docinkow pomoze cos wymyslic co bedzie nie przesadzone i ladne cos co sam zrobil i moze sie tym pochwalic
LuKaS łomża, I widzisz i masz kolejny post, ktory znow trzeba rozszyfrowac, aby doczytac, ani przecinka, ani kropki, ani entera - i to nie ja zauwazylem tylko, wiec po nikim nie jade, dopiero moge zaczac
LuKaS łomża,
nie lubisz wizualnych upiekszen, to po kiego grzyba ci lampy z o2?? Nie obraz sie, ale IMO to mega Wiejski Tuning. Przypomina mi sie 124 z przodem z okularnika jaki kiedys jezdzil po Lublinie.
Juz chyba najbrzydszy spojler jest lepszy od przeszczepianych lamp.
Takie jest moje zdanie.
ps. tez przylaczam sie do apelu abys pisal po polsku, tzn uzywal znakow interpukcyjnych i polskich slow typu: juz, tez
kolego cos czuje ze chcesz dostac bana Qrwa zacznij pisac po ludzku a jak nie to wez idz na forum nacpanych małolatów czy skejtów i pisz sobie jakies tam
Zamieszczone przez LuKaS łomża
cdwon
itp
Zamieszczone przez LuKaS łomża
cdwon rozwiazal sprawe:..( .
co do tego to przykro mi ze kolejna klubowa octavia zaliczyła boom
Komentarz