Bez problemu da się zamontować LPG. Jest to zwykły silnik z wielopunktem (MPI). Podobnie jak 1.2 16V w fiatach gdzie ASO seryjnie montowało instalacje Tartarini. Trzeba znaleźć tylko dobrego gazownika
Wiatam.
Otóż wg producenta, W pojeździe nie ma ASR, sam też jestem tego pewien, bo nie mam przycisku ASR, ale dzisiaj po odłączeniu Aku i ponownym jego podłączeniu po przekręceniu kluczyka w pozycję zapłon pojawiła się kontrolka ASR, która nigdy wcześniej dotąd się nie pojawiała, po wyłączeniu zapłony i ponownym przekręceniu kluczyka kontrolka już się nie zaświeciła...
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego tak się stało?
Od razu uprzedzam, że wiem, jak wygląda kontrolka ASR :P
Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ? http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Rozłączyłeś zasilanie. Pierwsze przekręcenia kluczyka spowodowało, że deska zapaliła więcej kontrolek niż normalnie. Odczyt danych - kontrolki gasną i niepotrzebne już się nigdy nie zapalą, aż do ponownego rozłączenia napięcia (akumulatora).
Jak podasz VIN to powiem Ci jaki masz system hamowania.
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
dominik9420, Dokładnie mam tak samo, po pierwszym odłączeniu aku i pierwszym odpalaniu również byłem w szoku że "może coś się samo aktywowało" ale niestety , jak nie ma to nie ma ASR, a u mnie dodatkowo nawet EDS ni ma :|
Komentarz