Witam, dzisiaj jak odpaliłem auto, po paru minutach wyskoczyło bardzo duże spalanie, najpierw 25, 40, 60,a w konsekwencji 99.9 litra, nigdy tak nie miałem, zawsze tak normalnie, a dziś się przeraziłem...jest sie czym przejmować?
No to pali Ci jak Kraz :diabelski_usmiech. Nie był odpinany sterownik, nic nie było robione, rozpinane, przepinane itp? Kiedyś u kolegi w Golfie tak się stało jak było złe podpięcie strownika, zły pin był podpięty. Podejrzewam, że u Ciebie coś mogło z podpięciem się stać, jeśli oczywiście inne wskazania działają normalnie. Palić na pewno tyle nie pali, ale wiadomo - "daje" po oczach i drażni :evil:
Był odpinany akumulator, bo smarowałem rozrusznik, ale było dobrze po tym zabiegu i tu nagle...
Ja jak to zobaczyłem te rosnące wartości to zaniemówiłem...
Nie był odpinany sterownik, nic nie było robione, rozpinane, przepinane itp? Kiedyś u kolegi w Golfie tak się stało jak było złe podpięcie strownika, zły pin był podpięty. Podejrzewam, że u Ciebie coś mogło z podpięciem się stać, jeśli oczywiście inne wskazania działają normalnie.
To wytłumaczyłeś koledze :?
pin pina pinem pogadania bo pin pinem źle pod pin podpięty :lol:
To norma, u mnie też w Octavii tak czasem pokazało podczas mrozów
W Golfie 3 była to, że tak powiem norma takie spalanie
Ogólnie może wcześniej nie zwracałeś na to uwagi?
Wszystko jest ok
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz