serwis warszawa i okolice

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sodrab
    Classic
    • 2007
    • 4

W zwiazku z tym że problem troszke wyszedł z Olsztyna ponieważ kolega ma dwa samochody Octavie i Renówke meganke i sobie naklejke naklejił z samym liogo OCP bez podpisu nadole i bez www... . Aby tylko można było go zidenyfikowac i on chciał zamanifestowac że to nasz kolega. Jeśli uwazacie że tak być niepowinno to prosze o Opinie i ustalmy coś.
    Mysle że pomysł dyskusji na ten temat który wyszedł od dobrygrzeswawa, jest dobrym pomysłaem. Pozdrawiam i zapraszam.
  • rk86
    Classic
    • 2006
    • 16

Witam niedawno stałem sie posiadaczem Octavii TDI. Czy ktos z was mógłby polecic mi jakis niezły i w miare niedrogi serwis w warszawie lub w okolicach? Z góry dzięki

Komentarz

• endress
      Classic
      • 2005
      • 8
      • Octavia III (5E3)
      • CJSB 1.8 TSI 180 KM

Polecam serwis w Łomży (troche daleko od W-wy ok. 150 km, ale warto, ceny i jakość super). Mam porównanie z ASO w Olsztynie, niestety Olsztyn odpada w przedbiegach. No ale ja mam z O-ki do Łomzy 35km.

pzdr Endress

Komentarz

• Bouli
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 739

Jesli chodzi o ASO to w Sinclanie w Zakrecie mamy 10% znizki na robocizne i czesci

Warunkiem jest oklejona Octavka. Naklejki mozna dostac na wtorkowych spotach w cafe 66 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=2441

Jest tez mase innych tematow na temat znizek i polecanych warsztatow.
        Wystarczy poszukac np ten http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=20

Witamy w klubie
        Bouli
        Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
        Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
        Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)

Komentarz

Pracuję...