krzynol, co ty spać nie możesz? :wink: Nie spodziewałem się nikogo zastać na forum w niedzielę przed 5 rano :lol:
Oznaczenie airbag na fotelach a tylko 2 poduszki
Zwiń
X
-
Oznaczenie airbag na fotelach a tylko 2 poduszki
Witam
Mam takie pytanie chodzi o oznaczenie Airbag na fotelu... mam 01 2001r i wiem że mam 2 poduszki, dodatkowo zauważyłem oznaczenie Airbag na fotelach przednich. I nie bardzo wiem co tam jest ... Fotele są oryginalne (rozważam wymianę przedniego fotela w związku z jego "spadaniem").
Dzięki za pomocV-tech Kraków i 200KM
-
-
Tomi131313, wtyczki są przy progu pod fotelem
sprawdź czy masz żółtą wtyczkę tam->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajTomi131313, w jakie wersji wyposażenia masz auto?
Wersja ambiente 2001 z silnikiem AEE, fotele oryginalne na 100% - kupowałem od 1 właściciela. Krzynol - jeszcze nie zdążyłem sprawdzić wtyczki, zerknę jutro.
Gdzieś w necie wyczytałem że to nie muszą być poduszki, ale mogą to być jakieś czujniki...V-tech Kraków i 200KM
Komentarz
-
-
Tomi131313, nie ma żadnych czujników w fotelach
a wtyczki żółte to zawsze systemy bezpieczeństwa->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Tomi131313, a nie masz ty czasami eleganckich pokrowców na tych siedzeniach?
Tak mi przyszło na myśl, że auto ma pokrowce na których jest napis AIRBAG.
Kiedyś oglądałem auto co miało tak dopasowane pokrowce (szyte na miarę do nowego samochodu), że pytałem co to za tapicerka na siedzeniach. Właścicielowi nie podobała sie oryginalna tapicerkaDiagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajTomi131313, a nie masz ty czasami eleganckich pokrowców na tych siedzeniach?
Tak mi przyszło na myśl, że auto ma pokrowce na których jest napis AIRBAG.
Kiedyś oglądałem auto co miało tak dopasowane pokrowce (szyte na miarę do nowego samochodu), że pytałem co to za tapicerka na siedzeniach. Właścicielowi nie podobała sie oryginalna tapicerka
Dziękuję wszystkim za pomocV-tech Kraków i 200KM
Komentarz
-
Komentarz