Osobiście male suvy typu kuga, yeti, kia sportage itp. to imitacje suvów i te auta w niczym nie ustępują scautowi. Podam przykład...bardzo mnie się podoba kia sportage.
Jako posiadacz Scouta potwierdze te słowa: w niczym nie ustępują. A zdolnościami terenowymi zostawiają daleko w tyle
Ale jak miałbym wybierać Kia - Scout, wybrałbym Scout.
WITAM! W mojej octavceI pod kierownicą, nad pedałami znajduję się plastikowa osłona z otworami. Od strony wewnętrznej jest wyłożona jakąś pianką.I teraz pytanie-czy na niej coś leży, czy można ją wymontować i jak się ją ściąga żeby nic nie spie...yć. Za dobre rady z góry serdecznie dziękuje.
Będę montował podświetlenie nóg i chciałbym tam wsadzić jakieś lampki. Taśma ledowa jakoś mi tam nie nie za bardzo pasi. Na razie czytam,myślę i dowiaduję się co i jak. Będę robił dopiero jak się ociepli więc zbieram informację.
A to trzeba się troszkę rozpłaszczyć na podłodze przed fotelem i zajrzeć od dołu bo od czoła jest przykręcona (ta osłona) jedną lub dwoma śrubkami torx
Po okręceniu i wyjęciu śrubek odchylamy lekko na dół i odciągamy do siebie
Tył tej osłony jest wsunięty w plastikowe prowadnice
Prosty temat do ogarnięcia
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
endryu, J.w. Osłona przykręcona na 2 śrubach torx. Jak je odkręcisz to trzeba podważyć 2 zatrzaski, po tym osłona od strony fotera powinna opaść. Później pociągniesz ją w kierunku fotela i wyjdzie z prowadnic. Przyglądnij się od spodu i dasz sobie radę
Komentarz