Hello!
Sprawa jest taka:
Wysiadam z auta, wciskam raz guzik zamykania w pilocie centralnego (zamkniety woz) a potem wciskam drugi raz tez sam guzik i znowu cos miesza w zamkach i samochod robi "pi pi" :lol:
Co zamykam za drugim razem jak juz za pierwszym jest zamkniete? (wiem bo targalem za klamke!!! :shock:
President Johnny II ASC + President Florida _,.-*'`'*-.,_Dark side on the Octavia_,.-*'`'*-.,_
djpi, napisałem ci w poprzednim temacie podjedź do nas do krakowa w sobote a odpowiemy na wszystkie twoje pytania tak bedzie prościej i nie załapiesz warna
tak jak ja za chwile
djczas, tylko wiesz jakby czlowiek na cosik takiego pojechal to chcialby sie cos napic, przy browarku pogadac - a tu jak to zorganizowac jak za kolkiem byc trzeba?? :|
President Johnny II ASC + President Florida _,.-*'`'*-.,_Dark side on the Octavia_,.-*'`'*-.,_
djpi, my nie pijemy wiec ni masz sie co martwić na spotach praktycznie tylko soczki zato na zlotach to już inna bajka wiec nie wachaj sie tylko weź rodzinke na wypad do kraka całodniowy bedzie fajnie zobaczysz niektórzy 450 km zrobią tylko po to aby sie spotkac i być
:!: djpi, djczas, jak tylko przypomnę że to techniczne forum....
i ten drugi wątek też
mykajcie na offtopa albo szałboksa - jak ktoś bedzie szukał potem informacji będzie bajzel
:!: djpi, djczas, jak tylko przypomnę że to techniczne forum....
i ten drugi wątek też
mykajcie na offtopa albo szałboksa - jak ktoś bedzie szukał potem informacji będzie bajzel
...strach sie bać...
Komentarz