Ok. nadal czekam na moje 2 sztuki.
Kołpaki z allegro
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
Kupowałem od tego gościa rodzicom do roomstera. Nie wyglądają tak dobrze jak oryginalne, ale uważam, że i tak bardzo dobrze, a w cenie mniejszej niż 1 masz komplet i przynajmniej wiesz że nie płacisz jakiemuś amatorowi cudzej własności.
Ponadto czekiwany czas pozostania tych kołpaków na kołach jest chyba znacznie dłuzyszy niż w przypadku oryginalnych.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalTylko po cholerę komuś na zimę kołpaki , przecież to sól szybciej wżera... :wink:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMasmo, Oprocz miejsc montazu
Moje fele zostaly odnowione po 4 latach, bo ruda wyszla od srodka a na zewnatrz nie bylo nawet sladu.
A po zimie, powiem czy alu to dobry pomysl na zime, bo jest w fazie testowByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Ja za piaskowanie razem z malowaniem piecowym placilem cos kolo 35zl sztuka, ale fele sa jak nowka, a nawet lepiejZrobilem maly blad, bo odnowilem takie z ET 45 a mialem tez z ET31 i to te trzeba bylo poprawic, no ale i tak jest bardzo ladnie.
Te foty co mam w podpisie to robilem wlasnie przed zdjeciem letnich
Komentarz
-
-
Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Niestety jak narazie to sie nie moge doczekać na przesyłkę. Kupiłem je w dniu 11.12.2006 "hooliahan" wysłał je 13.12.2006 (przysłał mi potwierdzenie wysyłki zeskanowane). Poczta paczke zgubiła, a na reklamacje trzeba czekać (tzn, zgłoscić reklamacje) 14 dni roboczych. Moze gdzie z jakieś dwa miesiące otrzymam zwrot lub tą przesyłke.
Komentarz
-
-
Współczuje, ale tak niestety działa nasza Poczta Polska. Kilka dni temu miałem podobny przypadek, paczka wysłana priorytetem (deklarowany czas dostarczenie max 2 dni robocze) szła równo tydzień :evil: , jeszcze listonosz bezczelnie podrzucił mi awizo ze wsteczną datą. Poczekaj jeszcze pare dni, moze dojdzie ta przesyłka :|OCTAVIA '01
Komentarz
-
-
cerzam, nie martw się, ja też zamawiałem 11 grudnia, dziś po południu paczka dotarła
Właśnie zamontowałem kołpaki... nie podobają mi się na żywoaczkolwiek pewnie dlatego, że od kilku lat wogóle nie zakładadałem kołpaków na poprzednich autach i się odzwyczaiłem
Bądź dobrej myśli, paczka powinna do jutra być u Ciebie.DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciekWspółczuje, ale tak niestety działa nasza Poczta Polska. Kilka dni temu miałem podobny przypadek, paczka wysłana priorytetem (deklarowany czas dostarczenie max 2 dni robocze) szła równo tydzień :evil: , jeszcze listonosz bezczelnie podrzucił mi awizo ze wsteczną datą. Poczekaj jeszcze pare dni, moze dojdzie ta przesyłka :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cerzamHubik, a kiedy została wysłana? Bo moja to pewnie gdzieś zginęła.......! Pierwszy raz mi sie tak zdarzyło.Ale w przypadku poczty polskiej to ostatnio norma. I tak jak piszą inni - do mnie też teraz polecone idą kilka dni
Tak czy inaczej z reklamacją trzeba czekać 14 dni i powinna ją złożyć osoba będąca w posiadaniu oryginału zlecenia wysyłki, a więc w tym przypadku sprzedający z Allegro.DSG
Komentarz
-
-
Hubik dałeś mi nadzieje, że jednak moze dojdzie ta paczka, bo w tym samym czasie były wysłane. To moze dzis coś otrzymam.
[ Dodano: Pią 22 Gru, 06 13:04 ]
A jednak. Awizo ponoć już w domu jest. Wieczorem napisze "czy kołpaki oki"
[ Dodano: Pią 22 Gru, 06 17:02 ]
wreszcie towar odebrałem. jezeli ktoś nie chce przepłacać za oryginały to polenam w 100%
Komentarz
-
Komentarz