Panowie, dosc :mod: ilu z Was jeszcze napisze to samo :?: :x
2.0 fsi
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez leszekmwczy jest forumowicz który posiada O2 2.0 fsi ?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
na przykład jakie ma srednie spalnie ? i jakie proporcje trasa -- miasto ? i ogólnie jak się tym jeżdzi. to nie tdi ale i ciszej w aucie troszkę . po prostu tak chciałem sie dowiedzieć paru rzeczy . jeżdziłem paskiem troszke to nie był tak strasznie zamulony jak niektórzy opisuja , a w zasadzie to na tym samym odcinku miałem w przybliżeniu taki sam czas jak moją octą. pisałem juz kiedys o tym -- odcinek pod "lekkośrednią" górke , bieg V. moze dlaego że pod górkę a tam jest jednak 150KM? nie znam sie na tym ops: , i wcale nie zamierzam :lol:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrekwawaJa moge Ci tylko napisac o Passacie, jeździ szybko nawt bardzo, pali od.....zaj.. ale moj Kolega ma bardzo cieżką noge. Octa 1.6 paliła mu 14l. Ten passat dochodzi mu do 17l :shock: ale Kolega jest specyficzny :szeroki_usmiech .saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwna przykład jakie ma srednie spalnie ? i jakie proporcje trasa -- miasto ? i ogólnie jak się tym jeżdzi. to nie tdi ale i ciszej w aucie troszkę . po prostu tak chciałem sie dowiedzieć paru rzeczy . jeżdziłem paskiem troszke to nie był tak strasznie zamulony jak niektórzy opisuja , a w zasadzie to na tym samym odcinku miałem w przybliżeniu taki sam czas jak moją octą. pisałem juz kiedys o tym -- odcinek pod "lekkośrednią" górke , bieg V. moze dlaego że pod górkę a tam jest jednak 150KM? nie znam sie na tym , i wcale nie zamierzam
W aucie panuje bloga cisza w stosunku do 2.0tdi - tylko to spalanie - moje tdi przy takiej samej jezdzie bralo maks 7-7,5l. i wrazenia (subiektywne) z jazdy byly zdecydowanie lepsze w dieslu- glownie dzieki turbinie i wysokiemu momentowi juz od 1500obr/min.
Przy lekkim butowaniu (jak mialem jazdy testowe 2.0fsi i 2.0tdi pare dni przed zakupem) to na tej samej trasie - 30 km fsi mialo 11,5 l srednia a tdi 8.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
bezduszny
Jeździ się nim jak normalną 2 litrówką... a żeby to jechało to trzeba mocno naciskać ten pedał po prawej stronie :|
1.8T też ma 150KM a jazda zupełnie inna... no i spalanie mniejsze.
Komentarz
-
Zamieszczone przez leszekmwpodaja że w trasie 6.6
tylko ze urody mi to ni dodaje :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmeljak myslisz o FSi to polecam 1,6 mniej pali a jeździ o niebo lepiejnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
hmm, dzisiaj mialem okazje sprawdzic (a wlasciwie to mnie sprawdzano ) jak jezdzi passat z tytulowym motorem (jasne ze auto jest ciezsze), na moje oko jezdzi podobnie albo troche gorzej jak seria 2.0 TDI, oczywiscie nalezy sie spodziewac wiekszego spalania, nie moge nic powiedziec o kierowniku, ponadto, ze staral sie bardzosaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
bezduszny
-
bezduszny
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez bezdusznyszkoda, Podejrzewam, że Ty się aż tak bardzo nie starałeś....
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jabar1975no juz prosze nie przesadzac kolego karmel,
silniki 2,0fsi sa sprzedawane w 2 odmianach 200 niutonów i 155 niutonów a to dlatego ze pierwszy spełnia norme EU2 a ten drugi norme EU4 a 155 niutonów to troche cienko jak na 2,0 przez co silnik stał sie mułowaty
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmelsilniki 2,0fsi sa sprzedawane w 2 odmianach 200 niutonów i 155 niutonów a to dlatego ze pierwszy spełnia norme EU2 a ten drugi norme EU4 a 155 niutonów to troche cienko jak na 2,0 przez co silnik stał sie mułowaty
polecam:
ps
155Nm - 1.6fsi
200Nm - 2.0fsi
1.6fsi 0-100 - 11,2s
2,0fsi 0-100 - 9,3snasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmelto zobacz sobie do ksiażeczki z danymi technicznym co daja do każdego auta
Jesli ma Ci to poprawic swieta to moge napisac ze 1.6fsi jezdzi nawet lepiej od RSa :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Kaszana
Zamieszczone przez karmelsilniki 2,0fsi sa sprzedawane w 2 odmianach 200 niutonów i 155 niutonów a to dlatego ze pierwszy spełnia norme EU2 a ten drugi norme EU4 a 155 niutonów to troche cienko jak na 2,0 przez co silnik stał sie mułowaty
Nie ma czegoś takiego. Silnik 2,0 FSI wystepuje tylko w jednej wersji - 200 Nm.
Komentarz
Komentarz