Bruszewski Grójec

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marbet
    Drive
    • 2007
    • 72

Bruszewski Grójec

A ja pozdrawiam kierownika białej octy kombi, obtrąbionego dziś po 16 na Chełmskiej
    Jest Octa i Passek- nie ma to jak niemiecka technologia.
  • Labarucha
    Classic
    • 2006
    • 25

Bruszewski Grójec

Witam,
    Czy ktoś się orientuje dlaczego Bruszewski w Grójcu nie ma już autoryzacji Skody? Kupowałem tam niedawno samochód bo udało sie wynegocjowac dobrą cenę ale poziom obsługi i kompetencji tego salony był żenujący :evil: Salon sprawiał wrażenie jakby im nie zależało na sprzedaży samochodów... Nawet się zastanawiałem czy to nie jakaś pralnia .... W piątkowej Wyborczej przeczytałem ogłoszenie że SAP zakończyła współprace z tym panem. Czyżbym miał słuszne przeczucia ? :?

Komentarz

• paf
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 3140

Labarucha, no chyba ty sam jak również SAP potwierdziło twoje przypuszczenia
      a o praniu kasy pewnie jakby nawet ktoś wiedział coś to tu by się nie ujawniał.

Komentarz

• endryu
        RS
        • 2006
        • 3777
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Labarucha, chyba sam sobie już odpowiedziałeś w swoim poście na te pytania. Serwisów ASO nie brakuje. Znam salon, który najpierw sprzedawał Toyotę, później długo nic, później Kia ateraz znowu świeci pustkami, po prostu był bardzo cieńki, nie dawał rady, te dwie firmy się na nim poznały. Bezawaryjnego użytkowania skodzianki. Po zdrowionka.
        O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
        O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
        =================================================

Komentarz

• Labarucha
          Classic
          • 2006
          • 25

Może to i dobrze, że się tak stało, bo mi już przychodziły do głowy pomysły żeby spróbowac tam serwisowac skodziankę - a tak mam szansę uniknąć kolejnych kłopotów :roll: Jak każdy prawdziwy skodziarz wąsy już zapuściłem , kapelusz też nabyłem - znajomi sie smieją - stresów wystarczy :szeroki_usmiech

Komentarz

• endryu
            RS
            • 2006
            • 3777
            • Octavia II combi (1Z5)
            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

uważaj z tym kapeluszem, bo chyba wiesz kto w "niedziele" jeździ w czapkach :?: :!:
            O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
            O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
            =================================================

Komentarz

• haska
              Ambiente
              S_OCP Member
              • 2006
              • 154

Zamieszczone przez Labarucha
              bo mi już przychodziły do głowy pomysły żeby spróbowac tam serwisowac skodziankę
              i dzieki Bogu bylam tam raz i skonczylo sie na awanturze z kierownikiem serwisu...omijajcie to miejsce z daleka, chyba ze nie zalezy Wam na normalnej obsludze i sprawnym aucie

Komentarz

• waylander
                Classic
                • 2006
                • 35

Od początku roku serwisowałem tam samochód. Niestety muszę potwierdzić słowa poprzedników, że jakość obsługi spadła szczególnie w przeciągu ostatnich kilku miesięcy. Bez awantury obsługa była kiepska. Co do jakości napraw nie miałem zastrzeżeń. Po za tym serwis miał dla mnie jedną zaletę: był blisko. Czeka mnie więc szukanie nowego serwisu .

Komentarz

• haska
                  Ambiente
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 154

wlasnie ja tez mialam blisko a teraz musze jezdzic az do wawy, ale czuje sie bezpieczna oddajac auto profesjonalistom , juz niedlugo zniknie ten salon i serwis, bo czasy kiedy kupowalo sie to co bylo bezpowrotnie minely....... ludzie nie pozwola sobie ta takie zachowania... :twisted:
                  ja mam niestety zastrzezenia i do jakosci napraw......kiedys mialam problem z autem i nie wiedzialam cos sie stalo......w serwisie stwierdzili ze to lozyska...a okazalo sie opony..strata czasu i pieniedzy na takich mechanikow........

Komentarz

• waylander
                    Classic
                    • 2006
                    • 35

Twój przypadek znam z opowiadań serwisu. Jak miałem problem z szumem z okolic koła, to nie wzięli się od razu za wymianę łożyska (tak jak sugerowałem). Sprawdzili najpierw, czy to nie przypadkiem szum z opon, ponieważ wcześniej mieli klienta, któremu wymienili łożyska, a okazało się, że to opony.
                    Do którego obecnie serwisu jeździsz?

Komentarz

• haska
                      Ambiente
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 154

Zamieszczone przez waylander
                      Twój przypadek znam z opowiadań serwisu. Jak miałem problem z szumem z okolic koła, to nie wzięli się od razu za wymianę łożyska (tak jak sugerowałem). Sprawdzili najpierw, czy to nie przypadkiem szum z opon, ponieważ wcześniej mieli klienta, któremu wymienili łożyska, a okazało się, że to opony.
                      Do którego obecnie serwisu jeździsz?
                      to jednak sie czegos nauczyli...... :diabelski_usmiech
                      jak mialam I na gwarancji to serwisowalam ja w Wimarze na Modlinskiej, jak gwarancja sie skonczyla to u znajomego, ktory pracuje w Audi, teraz mam nowy nabytek Octavie II i jest oczywiscie na gwarancji i bede ja serwisowac tam gdzie poprzednia, znam tam kierownika serwisu i jestem pewna ze zrobia mi wyszystko tak jak trzeba.........zreszta nie slyszlam skarg na ten serwis......chociaz moze sie myle...

Komentarz

• waylander
                        Classic
                        • 2006
                        • 35

Zamieszczone przez haska
                        to jednak sie czegos nauczyli...... :diabelski_usmiech
                        jak mialam I na gwarancji to serwisowalam ja w Wimarze na Modlinskiej, jak gwarancja sie skonczyla to u znajomego, ktory pracuje w Audi, teraz mam nowy nabytek Octavie II i jest oczywiscie na gwarancji i bede ja serwisowac tam gdzie poprzednia, znam tam kierownika serwisu i jestem pewna ze zrobia mi wyszystko tak jak trzeba.........zreszta nie slyszlam skarg na ten serwis......chociaz moze sie myle...
                        Dzięki za informacje.

Komentarz

Pracuję...