Purchawa, na płaskim nie adrenaliny ja mam miejsca że jest gdzie sie schować i nie jest płasko :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Przeszczep skrzyni, 5 biegów na 6
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
david
Przeszczep skrzyni, 5 biegów na 6
Jako, że moja 5 zdaje się zbliżać do końca swoich dni zastanawiam się czy zamiast tego nie wstawić 6 biegowej. Ale nie wiem czy to gra warta świeczki, chodzi mi głównie o koszta... półosie, sprzęgło, dwumasówka itp itd... silnik 1.9 TDI 110 KM AHF
i w ogóle, jeśli już to jakie były by tego efekty? wiekszy but, krótsze biegi?
-
bezduszny
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
słuchaj sigma , bezduszny ma racje wydaje mi sie , forum jest w tej chwili tak rozbudowane ze czasami żeby znależć jakąś info totrzeba spędzić 3 godziny przed komputerem , więc jak się wie gdzie co jest to lepiej chyba pomóc niż a jeżelii jest się nieuczynnym to lepiej nie pisac nic żeby nie przedłużać wątku i nie wkurzać innych.
koniec moich wypowiedzi w tym temacieO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Re: Przeszczep skrzyni, 5 biegów na 6
Zamieszczone przez davidJako, że moja 5 zdaje się zbliżać do końca swoich dni zastanawiam się czy zamiast tego nie wstawić 6 biegowej. Ale nie wiem czy to gra warta świeczki, chodzi mi głównie o koszta... półosie, sprzęgło, dwumasówka itp itd... silnik 1.9 TDI 110 KM AHF
i w ogóle, jeśli już to jakie były by tego efekty? wiekszy but, krótsze biegi?Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
david
Sigma_74, szukałem, nie znalazłem. weź pod uwagę fakt, że każdy pisze inaczej... np. skrzynia, skrzynka, piątka, pięciobiegowa, pięć piegów, 5, 6, przeszczep, swap, przekładka itp, itd. Jak nie trudno się domyślić ilość kombinacji jest ogromna. Wpisując te 'normalne' słowa w wyszukiwarce udało mi się znaleźć tylko krótkie wzmianki na ten temat, a i tak za każdym razem miałem po 5-6 stron z postami do przejrzenia tak więc co do niektórych tematów sugerował bym więcej wyrozumiałości... :wink:
anyway, dzięki za odzew
Komentarz
Komentarz