No wiesz, ale yanooshiiik ma wprawe Golic to w jego przypadku mało powiedziane... Tylko ja wiem na co go stać Kiedyś jak te kury djczasa lezałem po imprezie z nim cały dzień, a on wstał o 7 rano i do roboty poszedł
Radio do O1 - doradzicie?
Zwiń
X
-
czytałem artykuły w prasie motoryzacyjnej, gdzie porządnie testowano odtwarzacze cd-mp3. W swojej klasie ten otrzymał 1 miejsce http://pp.allegro.pl/item151664201_k...miesiace_.html prosta linia, mi się podoba.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cerzamNiezłe i za dobrą kase. A orjętujesz sie czy da sie tak przy nich zrobić jak mam teraz w orygianlnym, ze jak gasze auto to sie wyłancza radio, a jak zapalam radio to sie włancza radio.
Proszę o wiecej propozycji. Z góry dzieki.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez cerzamNiezłe i za dobrą kase. A orjętujesz sie czy da sie tak przy nich zrobić jak mam teraz w orygianlnym, ze jak gasze auto to sie wyłancza radio, a jak zapalam radio to sie włancza radio.
Komentarz
-
zastanów się nad zdejmowanym panelem. Z jednej strony to fajna sprawa, bo możesz wyjąć panel i radio jest mniej atrakcyjne dla złodzieja, ale jak któregoś dnia nie wyjmiesz i ukradną radio z panelem to z AC nie dostaniesz za radio ani zł. WYjmować i nosić ciągle za sobą panel też średnia przyjemność. Odnośnie w/w Blaupunkta - też polecam. ładnie gra i dość czułe - nie gubi fali mam w Corsie właśnie takie. Napewno dobierzesz stosowny kolor panela.
Komentarz
-
Komentarz