łeeee ... a ja myślałem że jakaś np Octavia (a nie Tour - Lec :P ) Kombi będzie kręcić kółeczka ... łeeee
Kierunkowskazy
Zwiń
X
-
Sigma_74
wymontowac prosto, ściągasz zaslepke, następnie wyskukuje cały wyłącznik.
w servisie w ASo 180 zł z robotą nowy kosztuje.
Komentarz
-
było!! sam pisałem !!
przerywacz to mozna wymienić jak padnie i nie bedzie kierunkowskazów, u mnie tez sie `pobudza`, czasem idzie nerwicy dostac i przerywacz wymienilem, niestety nowy zachowywal sie tak samo !!
[ Dodano: Wto 26 Gru, 06 23:41 ]
aha - slyszalem, ze powodem moze byc jakies lipne podłączenie alarmu do awaryjnych. Nie wiem na ile to prawda bo kwestia nie zbadana
Komentarz
-
-
problem tkwi w dźwigience kierunkowskazów, opiłki z wytartych styków + smar który się tam znajduje powoduje takie pstrykanie. przerabiałem ten temat.
po założeniu tempomatu (wymiana dźwigienki) problem ustąpił. najlepiej wymienić bo z tego co się orientuję to jest to jest to element nierozbieralny
pozdr
Komentarz
-
-
U mnie chyba jest to samo:
Po wyłączeniu kierunkowskazu słychać co jakiś czas jeszcze kilka cyknęć. Obstawiałem przerywacz. Kupiłem nowy (k......a bez montażu :evil: ) i zamontowałem ale objaw nie minął :cry: .
Chyba bedę drążył temat w kierunku tego co Arti23 pisze. Ktoś jeszcze miał coś podobnego??
[ Dodano: Pią 02 Lut, 07 14:58 ]
Zamieszczone przez Arti23problem tkwi w dźwigience kierunkowskazów, opiłki z wytartych styków + smar który się tam znajduje powoduje takie pstrykanie. przerabiałem ten temat.
a tu macie sposób naprawy:
BTW Nasze forum jest NIESAMOWITE. Cokolwiek byś nie potrzebował za info wszystko już było :szeroki_usmiech .Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz