A gdzie jest nowy Passat?
Wentylator chłodnicy (skraplacza klimy)
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Wentylator chłodnicy (skraplacza klimy)
Dostał wentylator luzów, kupiłem nowy problem w tym że taki jak chciałem (z dwoma przewodami 1J0959455) nie było nigdzie wziąłem z trzema przewodami(1J0959455 B) myślę że będzie to chodzić bo w starym od gniazda gdzie jest zamontowana wtyka starego silniczka odchodzi trzy przewody i do czujnika na chłodnicy skraplaczu też jest trzy. Co o tym myślicie?????
-
Od przybytku głowa nie boli, i w dodatku jak wtyczka pasuje
. Trzy przewody mogą wskazywać na dwubiegową pracę wentylatora. Ważne aby w ogóle pracował.
O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-
-
Alberto, jak kara za ten wentylator, większy czy ten mniejszy.
Pytam bo mój już coraz ciężej chodziTDI ASV 140KM 300Nm
Komentarz
-
ten od strony silnika to większy a ma dokładnie 345 mm
[ Dodano: Pią 29 Gru, 06 14:58 ]
w ASO chcieli od 600zł do 800 zł nie pytałem o wymianę to by w 1000 się zmieścił, olałem ASO i kupiłem taki sam jak oni mi oferowali (oryginał 250 zł z przesyłką) i sam sobie wymienię.
Komentarz
-
-
Sklep JANO w Opolu
[email protected]
przysłali mi po wpłacie na konto pierwszy raz kupowałem tam ale elegancko zapakowane i faktura jeszcze.
Komentarz
-
-
Ja zastanawiam się czy ten stary wentylator można by było jakoś rozebrać bo jak się na niego przyglądałem to nie ma żadnych zabezpieczeń (segerów). Może ktoś wie jak to rozebrać dobry tokarz wytoczył by tulejkę i dalej by sobie śmigał.
Komentarz
-
można , zazwyczaj u elektryków którzy zajmują się silnikami elektrycznymi , przezwajaniem . jakoś to rozbierają , mam koło siebie elektryka który to robi , rozmawiałem z nim bo mam ten sam problem. na razie psikam WD co jakiś czas i dalej jeżdżę. ktoś pisał że wymontował wentylator i wpsikał z pół WD i ma spokój od tamtej pory /kupę syfu wyleciało/ . było o tym na forumO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
Komentarz