Ja też się przymierzałem do założenia czujnika i trafiłem na bardzo tani zamiennik zaproponowany mi w salonie Skody za 450 zł z założeniem (4x czujnik). Niestety uszkodziłem mój zderzak i kupno czujników musze przełożyć na później... Fakt oryginalny jest potwornie drogi, ale sam kiero zaopatrzenia w ASO zapewniał mnie że nie ma żadnej różnicy.
montaż alarmu do O1
Zwiń
X
-
montaż alarmu do O1
Poszukuje instrukcji, schematu jak zainstalować alarm do Octavii 1,9tdi SLX 2000r.(nigdy nie miała alarmu). Chodzi mi o to jak, gdzie i w które przewody wpiąć się aby chodził alarm, imobilaizer oraz domykanie szyb. Czy jest szansa samemu to zrobić ??? A może dać sobie spokój, niech fachowiec zarobi i się martwi żeby wszystko chulało.
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJak sam montujesz a masz troche wiedzy w tym temacie to jest jeden plus. Wszystkie wiazki i centralki pochowasz w miejscach nietypowych. A wiekszosc alarmow montowana jest na zasadzie syrena w pkt x, centralka w y, przewody poprowadzone droga z.
Taki OT
Także najlepiej montować NIE w Skodzie tylko u kogoś kto sie na tym zna i na życzenie pomoże to umiejscowić inaczej .Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
Komentarz